1403/12/21 - 09:28
نسخه چاپی
امام جمعه بروجرد:
احیای فرهنگ امربهمعروف ونهیاز منکر نیاز جامعه است
حجتالاسلام حسینی بر ضرورت احیای فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و گفت: در جامعه فریضه امربه معروف و نهی از منکر اجرایی شود و به فراموشی سپرده نشود.
حجت الاسلام سیدعلی حسینی، در همایش آمران به معروف و ناهیان از منکر، با بیان اینکه حرمت ماه رمضان بر همگان واجب است، اظهارداشت: روزهخواری علنی و بی حجابی جرم بوده و باید با عاملان برخورد جدی شود.
امام جمعه بروجرد افزود: در آیات و روایات آمده است باید در جامعه فریضه امربه معروف و نهی از منکر اجرایی شود و به فراموشی سپرده نشود.
وی تاکید کرد: وجود برخی از ناهنجاریها در سطح شهر باید پیگیری و برخورد قانونی شود.
حجتالاسلام حسینی با تاکید بر اینکه تذکر زبانی باید نرم و با زبان مناسب باشد، اظهارکرد: نحوه بیان و نوع گفتار بسیار مهم است و با احترام باید گفته شود که قطعا تاثیر خواهد گذاشت.
وی به بحث کنترل بازار و مقابله با گرانفروشی اشاره کرد و عنوان داشت: در این زمینه نیز اقدامات اساسی در حال انجام است.
امام جمعه بروجرد بر ضرورت تبیین فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: باید امر به معروف و نهی از منکر برای مقابله با هنجارشکنان احیا شود.
منبع: خبرگزاری شبستان
کپی لینک کوتاه