1404/5/6 - 10:35
نسخه چاپی
امام جمعه دیر:
نمازگزاران جمعه، منتظران واقعی امام زمان(عج) هستند
حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: روز جمعه متعلق به امام زمان(عج) است و کسی که روز جمعه در نمازجمعه شرکت می کند، منتظر واقعی امام زمان(عج) و جزو یاران ایشان و وفاداران به نایب امام زمان(عج)، امام خامنه ای است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی امام جمعه دیر شامگاه یکشنبه در آیین گرامیداشت پنجم مردادماه سالروز اقامه اولین نمازجمعه در انقلاب اسلامی در حسینیه سپاه شهرستان دیر با اشاره به چهلمین روز شهادت شهدای اقتدار، اظهار داشت: دشمن با وجود شهادت این عزیزان، اما به هدف خود نرسید و ایران پابرجا مانده و مقتدرتر از گذشته به راه خود ادامه خواهد داد.
وی با بیان اینکه دشمن نه در بعد هسته ای و نه نظامی به هدف خود نرسید، افزود: دشمنان نتوانستند توان هسته ای و نظامی ایران را نابود و از طرفی کشور را تجزیه و دچار دگرگونی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: از دست دادن شهدا در جنگ اخیر خسارت بود ولی نقاط درخشانی همچون صبر و تحمل بازماندگان را دیدیم و ملت ما با حضور خود در صحنه معجزه آفرید.
وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در چهلمین روز شهادت سرداران، دانشمندان و جمعی از هموطنان در جنگ اخیر گفت: حفظ اتحاد ملی و شوق و شعور انقلابی وظیفه یکایک ما به ویژه جوانان است.
امام جمعه دیر با تاکید بر پیگیری امور کشور توسط دستگاه های اجرایی عنوان کرد: هدایت معنوی و نورانی کردن دلها و توصیه به صبر و سکینه در مردم وظیفه روحانیت است و نیروهای نظامی نیز طبق فرموده مقام معظم رهبری باید بر توان نظامی کشور بیفزایند.
وی با تاکید بر اینکه همه کسانی که دل در گرو ایران و عرق ملی دارند باید در صحنه باشند، یادآور شد: جنگ تمام نشده و ما در حالت صلح و آتش بس رسمی نیستیم و همه باید بیدار و هوشیار باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی تصریح کرد: مسئولان اجرایی مردم را راضی نگه دارند و ائمه جمعه و روحانیت هم مردم را امیدوار و به صبر در مقابل مشکلات دعوت کنند، البته مسئولان باید کارشان را انجام دهند و سهل انگاری نکنند و کار امروز را به فردا واگذار نکنند.
وی با گرامیداشت پنجم مردادماه سالروز اقامه اولین نمازجمعه در انقلاب اسلامی و یاد شهدای محراب و ائمه جمعه و اعضای فقید ستاد نمازجمعه دیر یادآور شد: نمازجمعه حضور مردم در صحنه را تامین می کند.
امام جمعه دیر عنوان کرد: روز جمعه متعلق به امام زمان(عج) است و کسی که روز جمعه در نمازجمعه شرکت می کند، منتظر واقعی امام زمان(عج) و جزو یاران ایشان و وفاداران به نایب امام زمان(عج)، امام خامنه ای است.
وی تأکید کرد: صفوف بهم فشرده و جمعیت بصیر مردم در نمازجمعه دشمن را به عقب نشینی وارد میکند، نمازجمعه نماد وحدت ملی و مظهر عزم سیاسی ملت ما و نمایش اقتدار جامعه اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی خاطرنشان کرد: امام جمعه سخنگوی نظام و رهبر جامعه اسلامی و بیانگر خواسته ها و مشکلات مردم و رابطی امین بین مردم و مسئولان و رهبری نظام است.
وی با تاکید بر اینکه نمازجمعه متعلق به اسلام است، اظهار کرد: اجتماع نمازجمعه مربوط به شخص امام جمعه نیست بلکه مربوط به اسلام است.
منبع: خبرگزاری حوزه
کپی لینک کوتاه