نمایش محتوای سبز

1403/10/17 - 10:41
امام جمعه عنبرآباد:
بکار بستن وصیت نامه شهدا حقی است که به گردن ما دارند
حجت الاسلام منصفی گفت: مطالعه وصیتنامه شهدا و بکار بستن آن در زندگی دنیا آن حق شهدای عزیز است که بر گردن همه ماست‌.

شامگاه شب گذشته مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی و یادواره شهدای شهرستان عنبرآباد برگزار شد.

حجت الاسلام علی اکبر منصفی در این مراسم، گفت: در روایتی پیامبر اکرم (ص) فرمودند؛ بالاتر از هر نیکی و خوبی وجود دارد؛ مگر شهادت در راه خدا که بالاتر از آن چیزی نیست.

امام جمعه عنبرآباد ابراز کرد: شهدا به جایگاهی رسیدند که می‌توانند تا هفتاد هزار نفر را مورد شفاعت خود قرار دهند.

وی افزود: وقتی روح شهید به اعلی علیین می‌رود خداوند هر خواسته ای از شهید را اجابت می کند.

حجت الاسلام منصفی اظهار کرد: حق بزرگی شهدا بر گردن همه ما دارند و کوچکترین کاری که می‌توانیم برای ادای دِین به شهدا همین برگزاری یادواره ها است.

امام جمعه عنبرآباد خاطرنشان کرد: مطالعه وصیتنامه شهدا و بکار بستن آن در زندگی دنیا آن حق شهدای عزیز است که بر گردن همه ماست‌.

وی عنوان کرد: جا دارد از همه دست اندرکاران برگزاری یادواره شهدای شهرستان عنبرآباد تشکر و قدردانی کنم.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری شبستان

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA