نمایش محتوای سبز

1405/2/11 - 15:31
معادلات خلیج فارس با شکست آمریکا وارد دوره تازه‌ای شد
امام جمعه قم با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز ملی خلیج فارس گفت: پس از شکست آمریکا، معادله‌های خلیج فارس و تنگه هرمز وارد دوره تازه‌ای شده است.

آیت‌الله سیدمحمد سعیدی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته قم با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس افزود: این پیام سرشار از حس امید بود و خط و راه را تعیین فرمود که ماجرای تنگه هرمز به هیچ وجه به عقب برنمی‌گردد.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های امام شهید (ره) این بود که در دل تهدیدها، فرصت‌ها را به مردم نشان می‌دادند و هرگز منفعل رفتار نمی‌کردند، یادآور شد: مرور دستاوردهای پیام رهبری نشان می‌دهد که پس از شکست آمریکا، معادله‌های خلیج فارس و تنگه هرمز وارد دوره تازه‌ای شده است، ملت‌های منطقه، صلابت نیروهای دریایی و مردم جنوب ایران را در برابر سلطه بیگانگان دیدند.

امام جمعه قم خاطرنشان کرد: با تغییر نگاه جهانی برای افکار عمومی و حتی حاکمان منطقه روشن شد که حضور آمریکا عامل ناامنی است، افول هیمنه آمریکا به گونه‌ای است که پایگاه‌های این کشور حتی توان تامین امنیت خودشان را نیز ندارند.

سعیدی با ترسیم افق روشن منطقه گفت: آینده خلیج فارس بدون آمریکا و در مسیر پیشرفت و رفاه ملت‌ها ترسیم شده است، ایران و همسایگان خلیج فارس و دریای عمان هم‌سرنوشتی مشترک دارند و قدرت‌های طمع‌کار بیرونی جایی در معادله‌های آینده منطقه ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین پیروزی راهبردی مقاومت را نتیجه ایران قوی و آغاز شکل‌گیری نظم جدید در منطقه و جهان دانست.


ملت ۹۰ میلیونی ایران پشتوانه مدیریت تنگه هرمز

وی تصریح کرد: ملت برانگیخته، جان‌فدا و فراتر از ده‌ها میلیون و در کل ۹۰ میلیون ایرانی در داخل و خارج کشور، پشتوانه این مسیر و پاسدار و محافظ همه ظرفیت‌های ملی هستند، با مدیریت تنگه هرمز، امنیت، رفاه و منافع اقتصادی برای همه ملت‌های منطقه از جمله، ملت ایران رقم خواهد خورد.

امام جمعه قم تاکید کرد: ایران در حال تحقیر ایالات متحده آمریکاست و آمریکا، رژیم صهیونیستی و بیگانگان در این معادله جدید در خلیج فارس، هیچ جایی جز قعر آب‌های خلیج فارس ندارند.

تاکید بر قدردانی از کارگران و معلمان

تولیت حرم حضرت معصومه(س) در بخش دیگری از سخنان خود، یازدهم اردیبهشت‌ماه روز کارگر و دوازدهم اردیبهشت سال‌روز شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری و روز معلم را تبریک گفت و اظهار کرد: هر خدمتی که برای این کشور و مردم فداکار به‌ویژه در این ایام انجام شود، مدیون عرق جبین و تخصص کارگرانی است که با کمترین ادعا بیشترین سهم را در پیشرفت کشور دارند.

وی با گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مطهری، ایشان را یکی از اصلی‌ترین ستون‌های فکری انقلاب اسلامی و شاگرد برجسته حضرت امام(ره) و علامه طباطبایی(ره) دانست و گفت: آثاری هم‌چون داستان و راستان، نظام حقوق زن در اسلام، و عدل الهی تنها بخشی از میراث ماندگار این شهید در حوزه پاسخ‌گویی به نیاز زمان است.

هشدار به مدعیان بی‌طرفی

امام جمعه قم در پایان با اشاره به جنگ رمضان و فاجعه‌هایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی در ایران به بار آوردند، گفت: عده‌ای از بی‌تفاوت‌ها با دیدن این همه جرم و جنایت، به‌ویژه مساله شهادت کودکان در مدرسه میناب، متنبه شدند و به ملت پیوستند، اما عده‌ای هنوز اعلام می‌کنند که بی‌طرف هستند. این‌ها بدانند که از نظر مردم، این‌ها بی‌شرف‌های داخلی هستند.

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA