1404/11/28 - 09:42
نسخه چاپی
گزارش تصویری؛
نشست صمیمی حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری با دانش پژوهان مرکز تخصصی شهدای محراب
نشست صمیمی حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با دانش پژوهان مرکز تخصصی شهدای محراب با حضور مدیر و معاونین برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، این ماه را ماه کرامت الهی خوانده و ضمن توصیه به قرائت دعای ۴۵ صحیفه سجادیه، خواسته مهم در این ماه را کریم شدن با شاخصه بیقراری برای خدمت به خلق بیان کرد.
وی نتیجه و خروجی کنار هم قرار گفتن سه کلید واژه برکت، رحمت و مغفرت را کرامت عنوان کرده و هدف الهی در این ماه را سهیم شدن طبایع انسانها در نامهای الهی از جمله کرامت بیان کرد و رحمت و مغفرت بیکران خداوند در این ماه مانند بخشش در شب اول و بخشش در سحر و افطار را از موارد عجیب این ماه دانست.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه اگر کسی خودش آزاد شد صلاحیت دارد که پیشگام آزادی دیگران نیز باشد، رهایی از عنوان امامت جمعه را مهم بیان کرده چرا که این منصب برای او امانت شده و زمان به دست آوردن این رهایی را ماه مبارک رمضان و شبهای قدر دانست.
شایان ذکر است این نشست صمیمانه در آستانه عزیمت دانش پژوهان به عملیات تبلیغی و دوره کارورزی ماه مبارک رمضان انجام گرفت.




کپی لینک کوتاه