نمایش محتوای سبز

1404/9/17 - 10:21
نسل جوان باید سازمان‌یافته وارد میدان ساخت آینده کشور شود
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تأکید بر اینکه ایران امروز از بازیگران اصلی در طراحی نظم آینده جهان است، گفت: نسل جوان باید با حضور هدفمند، سازمان‌یافته و مؤثر در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، نقش خود را در ساخت آینده کشور ایفا کند.

 آیت‌الله صفایی بوشهری روز یکشنبه در دیدار با جمعی از دانشجویان به مناسبت روز دانشجو با تبیین شرایط جدید جهانی و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در این عرصه اظهار کرد: ایران امروز یکی از بازیگران اصلی در طراحی نظم آینده جهان است و دشمنان انقلاب اسلامی با به‌کارگیری راهبردهای ترکیبی تلاش می‌کنند حرکت ملت ایران را متوقف کنند.

وی با تشریح مختصات دوران کنونی بیان کرد: جهان در حال عبور از یک «پیچ تاریخی» است و قدرت‌های سلطه‌گر به‌ویژه آمریکا راهبردهای بلندمدت خود را بازطراحی می‌کنند.

صفایی‌بوشهری ادامه داد: فروپاشی نظم تک‌قطبی، موجب شده ایران با تکیه بر توان تمدنی، مردم‌سالاری دینی و ظرفیت‌های داخلی به قدرتی اثرگذار در تعیین آینده نظم جهانی تبدیل شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به مولفه‌های چندبعدی قدرت ایران گفت: از رهبری الهی و مردم توانمند تا استعداد علمی، پیشینه تمدنی، جغرافیای راهبردی و اندیشه سیاسی مبتنی بر عدالت و معنویت، مجموعه‌ای از ظرفیت‌هاست که جایگاه ایران را در منطقه و جهان تثبیت کرده است.

صفایی بوشهری افزود: همین ظرفیت‌ها موجب شده قدرت‌های غربی تلاش کنند با فشار اقتصادی، جنگ رسانه‌ای، عملیات روانی و تضعیف هویت فرهنگی، حرکت ایران را متوقف کنند؛ اما جمهوری اسلامی در تحولات اخیر با ابتکار عمل، بسیاری از برنامه‌های نظام سلطه را ناکام گذاشت.

وی اظهار کرد: سرمایه اصلی ایران، منابع انسانی آن است و محور این سرمایه جوانان مؤمن، باهوش و تحلیل‌گر هستند که باید با شناخت تحولات جهانی، تقویت توان فکری و معنوی و انس با خدا وارد میدان شوند.

امام جمعه بوشهر تأکید کرد: نسل جوان نیازمند حضور سازمان‌یافته در عرصه‌های فکری، فرهنگی، علمی و اجتماعی است و حضور در قالب گعده‌های فکری، نشست‌های تحلیلی، فعالیت‌های دانشجویی و تشکیلاتی می‌تواند نقش‌آفرینی آنها را تقویت کند.

وی با بیان اینکه جوانی بهترین زمان برای ساخت هویت الهی است گفت: هر کس خدا را داشته باشد چیزی کم ندارد و هر کسی خدا را نداشته باشد هر چه داشته باشد ناکافی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و راهبردی استان بیان کرد: بوشهر استانی استراتژیک در حوزه انرژی، اقتصاد، امنیت و جغرافیاست و تبدیل آن به منطقه ویژه علم و فناوری اقدامی تاریخی به‌شمار می‌رود که نیازمند تقویت زیرساخت‌ها متناسب با این جایگاه است.

وی همچنین خواستار برنامه‌ریزی برای ساماندهی فعالیت‌های دانشجویی، توجه به حضور نسل جوان در عرصه‌های فرهنگی نظیر نماز جمعه، تشکیل هسته‌های فکری در شهرستان‌ها و بهبود ظرفیت حمل‌ونقل دانشجویی شد.

صفایی بوشهری تدوین پروتکل‌های مشخص برای بیانیه‌ها، سخنرانی‌ها، ارتباط با دانشگاه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی را ضروری دانست و افزود: این انسجام موجب افزایش کارآمدی و اثرگذاری بیشتر فعالیت‌ها در محیط اجتماعی استان خواهد شد.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA