نمایش محتوای سبز

1404/6/8 - 12:45
آمریکا و غرب ناقض برجام بودند نه ایران
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حمایت از رییس جمهور و دولت بر حمایت همگانی از دولت تاکید کرد و همچنین با اشاره به تلاش مذبوحانه سه کشور اروپایی برای فعال سازی سازوکار ماشه در شورای امنیت سازمان ملل،گفت: ایران به تعهدات خود در برجام عمل کرد و نقض تعهدات از سوی امریکا و غربی ها انجام شد.

آیت‌ الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی روز جمعه در خطبه‌های آیین عبادی و سیاسی نماز جمعه همدان با گرامیداشت هفته دولت، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حمایت همگانی از دولت تاکید کرده‌اند و ما نیز از دولت حمایت می‌کنیم اما این موضوع به معنای چشم‌پوشی از نقدها نیست، بلکه نقدهای در جلسات تخصصی به طور منصفانه برای حل مشکلات مردم مطرح می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه موضوع برجام در دهه ۹۰ مطرح شد،اظهار کرد: در این توافق جمهوری اسلامی، ایالات متحده و کشورهای اروپایی نقش داشتند و در متن آن آمده بود که در صورت نقض تعهدات از سوی ایران، بدون نیاز به رای‌گیری، تحریم‌های پیشین شورای امنیت دوباره فعال خواهد شد.

امام جمعه همدان گفت: جمهوری اسلامی ایران به گفته همه‌نهادها، ناظرها و حتی نشریات غربی به تعهدات برجامی خود عمل کرده است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی به گفته همه مراجع رسمی به تعهدات خود پایبند بود،افزود: نشریات غربی در موارد متعدد به سرعت عمل دولت ایران در اجرای تعهدات برجامی اشاره کرده و دلیل این سرعت را فضای انتخاباتی عنوان کردند، در حالی که خود غربی‌ها نیز اذعان داشتند جمهوری اسلامی فراتر از انتظار عمل کرده و حتی ناظران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی این موضوع را تأیید کردند.

امام جمعه همدان خاطرنشان کرد: در ادامه و با آمدن ترامپ ، آمریکا بدون هیچ اقدام عملی برای لغو تحریم‌ها از برجام خارج شد و اروپا نیز با وجود آنکه در برجام باقی ماند اما به تعهدات خود عمل نکرد و امروز با مطرح کردن مکانیسم ماشه مدعی است جمهوری اسلامی تعهدات خود را نقض کرده و باید تحریم‌ها بازگردد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه امروز با دنیایی عجیب و غیرقابل پیش‌بینی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: اگر نهادهای بین‌المللی پایبند به قانون و حقوق بین‌الملل هستند تکلیف روشن است، اما تجربه نشان داده جهان در قبال جمهوری اسلامی غیر اصولی رفتار می‌کند.

وی با اشاره به سابقه عضویت طولانی ایران در ان‌پی‌تی گفت: جمهوری اسلامی سال‌ها متعهد به این پیمان بود اما نتیجه چه شد؟ مدیرکل آژانس، اطلاعات محرمانه ایران را به رژیم صهیونیستی داد و زمینه حملات علیه کشورمان را فراهم ساخت.

امام جمعه همدان با تاکید بر ضرورت حفظ منافع ملی عنوان کرد: یقین دارم مجلس شورای اسلامی مصالح کشور را در اولویت خواهند گذاشت.

وی اضافه کرد: به تازگی اروپایی‌ها نیز اعلام کردند محل ذخیره ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ایران را می‌خواهند، چراکه به طور عملی گرای جنگ به دشمن داده‌اند و این موضوع نشان می‌دهد باید با هوشیاری و انسجام در برابر زیاده‌ خواهی‌ها ایستادگی کنیم.

وی با اشاره به روز همدان و با تاکید بر ضرورت توجه به نشاط اجتماعی اظهار کرد: باید برای ایجاد فضای شاد و سالم در جامعه برنامه‌ریزی و بسترهای لازم و فضای فرهنگی را برای حضور خانواده‌ها فراهم کرد، هرچند در این مسیر ابتدا باید شئون دینی متناسب با دارالمومنین رعایت شود و همه اقشار جامعه در کنار هم حضور یابند.

وی با اشاره به اینکه داشتن برنامه برای نشاط اجتماعی ضرورت دارد، افزود: باید فضاهای بهتر متناسب با ضوابط فرهنگی ایجاد و برخی از آسیب‌ها در نظر گرفته شود.

خطیب جمعه همدان بیان اینکه گاهی برخی آسیب‌ها به وجود می‌آید که باید کنترل شود خاطرنشان کرد: در استان همدان شرایط برای همکاری میان مسوولان مناسب و فعالیت‌ها برای گره‌گشایی مناسب است؛ البته بسیاری از مشکلات مردم حل و فصل شده و مدیران در محلات حضور پیدا کرده و به صورت میدانی مسائل را پیگیری می‌کنند.

وی اضافه کرد: برای نشاط اجتماعی پایدار باید مجموعه‌ای سالم و امن برای بانوان و دختران ایجاد شود زیرا این مساله مطالبه جدی مردم است و برنامه‌های کوتاه‌مدت یکی ۲ روزه نمی‌تواند پاسخگوی این نیاز باشد.

آیت‌الله شعبانی موثقی همچنین با اشاره به ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت تصریح کرد: اجرای سریع این قانون از اهمیت بالایی برخوردار است و دولت باید زمین رایگان را در اختیار خانواده‌های دارای سه فرزند قرار دهد تا زمینه حمایت عملی از سیاست‌های جمعیتی فراهم شود.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA