نمایش محتوای سبز

1404/5/22 - 10:01
امام‌جمعه کرمانشاه:
خدمت به زائران اربعین بالاتر از خود زیارت است
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: خدمت به زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین‌ (علیه‌السلام) حتی از خود زیارت نیز بالاتر است، این سنت دیرینه مهمان‌نوازی مردم کرمانشاه با حضور گسترده مجموعه‌های مردمی و نهادها در خدمت‌رسانی به زائران جلوه‌ای ویژه پیدا کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری سه‌شنبه بیست‌ویکم مرداد با حضور در موکب شهید طهرانی مقدم در دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه، ضمن تقدیر از همت بلند و مهمان‌نوازی مردم شریف استان، اظهار کرد: این خصوصیت دیرینه در خون مردمان مؤمن و نظربلند این سرزمین نسل‌به‌نسل جریان دارد و امروز که شرایط مناسبی برای خدمت به زائران حضرت اباعبدالله (علیه‌السلام) فراهم شده است، شاهد حضور گسترده مجموعه‌های مردمی، دانشگاه‌ها، مراکز علمی، مساجد و بسیاری از مراکز نظامی و اقتصادی در این عرصه هستیم.

وی زیارت حضرت اباعبدالله (علیه‌السلام) را عبادتی بی‌نظیر دانست و افزود: بر اساس فرمایش امام حسین (علیه‌السلام)، اگر کسی خالصانه و تنها برای رضای خدا به زیارت برود، هر قدمش ثواب یک حج و هر قدم دیگرش ثواب یک عمره دارد.

امام جمعه کرمانشاه با بیان تفاوت پیاده‌روی اربعین با پیاده‌روی‌های معمول، تأکید کرد: در حالی که بسیاری در دنیا برای ورزش یا تفریح پیاده‌روی می‌کنند، پیاده‌روی اربعین به سبب زنده نگه داشتن نام امام حسین (علیه‌السلام)، جهاد برای حفظ اسلام است.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به روایات موجود، افزود: در برعضی روایات آمده است که زیارت خالصانه حضرت اباعبدالله (علیه‌السلام) ثواب صد هزار حج، صد هزار عمره و صد هزار جهاد در رکاب پیامبر (صلی‌الله علیه) را دارد چراکه امام حسین (علیه‌السلام) همه هستی، خانواده و دارایی خود را برای حفظ اسلام تقدیم کرد.

وی امام حسین (علیه‌السلام) را شفیعی دانست که دستش در دنیا و آخرت باز است و گفت: تنها کسی که خداوند به او چک سفید شفاعت داده و نیازی به اذن بعدی ندارد، امام حسین (علیه‌السلام) است.

امام جمعه کرمانشاه خاطرنشان کرد: خوشا به حال کسانی که در مسیر زیارت قدم می‌زنند و به زائران خدمت می‌کنند، چراکه خدمت به زائران حتی از خود زیارت نیز برتر است.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری ایمنا

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA