نمایش محتوای سبز

1404/5/18 - 08:09
صرفه‌جویی در مصرف آب وظیفه همگانی است
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به خشکسالی‌های چند سال اخیر کشور گفت: خداست که باران را نازل می‌کند و نباید حتی در مردادماه از نزول رحمت الهی ناامید شویم، اما در هر شرایطی وظیفه داریم آب را به اندازه نیاز مصرف کرده و صرفه‌جویی کنیم.

 حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه ۱۷ مردادماه، با اشاره به خشکسالی‌های اخیر در کشور اظهار کرد: چند سالی است که با کمبود بارش و افت سفره‌های آب زیرزمینی مواجهیم. متأسفانه در کشاورزی با روش‌هایی که مصرف آب بالایی دارند، منابع زیادی هدر می‌رود. همچنین حفر چاه‌های بدون مجوز و آبیاری‌های نادرست، موجب تشدید بحران شده است.

وی تصریح کرد: در استفاده روزمره نیز مصرفانه رفتار می‌کنیم یعنی بیش از حد مورد نیاز مصرف می نماییم. حتی در تابستان هم نباید از نزول رحمت الهی ناامید شد؛ این روزها باید دعا و نماز برای باران بخوانیم و در عین حال مصرف آب را مدیریت کنیم.

امام جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آمادگی مرز خسروی برای پذیرایی از زائران اربعین گفت: زیرساخت‌های خوبی برای تردد زائران فراهم شده و لازم است استقرار موکب‌ها در هفته آینده تقویت شود؛ به‌ویژه در مسیر برگشت. خسروی که قدیمی‌ترین مرز تردد به عتبات عالیات است، مسیر کوتاه و روانی برای سفر به کاظمین دارد.

وی با گرامیداشت مناسبت‌های هفته پیش رو، از جمله ۱۷ مرداد روز خبرنگار، گفت: خبرنگاری کاری مهم و اثرگذار است. در جنگ ۱۲ روزه، خبرنگاران نقش بزرگی در انعکاس واقعیت‌ها داشتند. یاد حدود ۲۸۰ خبرنگار شهید در غزه را گرامی می‌داریم.

او همچنین ۱۸ مرداد روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، ۲۰ مرداد سالروز شهادت آیت‌الله محمدی عراقی و ۲۳ مرداد روز مقاومت اسلامی و پایان جنگ ۳۳ روزه را از دیگر مناسبت‌های مهم دانست.

حجت الاسلام و المسلمین غفوری با اشاره به شکست‌های رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه افزود: دشمن پس از شکست در میدان جنگ، به جنگ رسانه‌ای روی آورده تا با انتشار شایعات و اخبار دروغ، واقعیت‌ها را وارونه جلوه دهد. امروز جنگ، جنگ رسانه است و هدف، ناامید کردن ملت ماست.

او با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای کشور گفت: الان که آمادگی ما صددرصد است و دست‌ها روی ماشه است، اگر کوچک‌ترین حرکتی از دشمن سر بزند، ضربه‌ای دریافت خواهد کرد که اثری از آن باقی نماند.

خطیب جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از خطبه هایش با بیان اینکه خداوند اساس زندگی را بر دوستی و وحدت قرار داده است، افزود: بین دو شریک زندگی، خدا مودت و مهربانی قرار داده تا کانون خانواده تبدیل به کانون رحمت الهی شود. رحمت، اساس کار خدا در عالم هستی است و ناامیدی از آن، از بزرگ‌ترین گناهان به شمار می‌رود.


​​​​​​​منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA