1404/5/10 - 14:11
نسخه چاپی
خطیب نماز جمعه تهران:
تلآویو را در صورت نقض آتشبس یا تکرار دیوانگی به شهر اشباح تبدیل میکنیم
خطیب موقت نماز جمعه تهران با هشدار به سردمداران رژیم صهیونیستی گفت: اگر نقض آتشبس یا تکرار دیوانگی کنید، با عملیات بیچاره کننده، اسرائیل را له کرده و تلآویو را به شهر اشباح تبدیل میکنیم.
آیتالله سید احمد خاتمی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران که در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: داشتن احسان، صبر و تقوا را زمینهساز برخورداری از عنایت خداوند برشمرد و گفت: مردم کشورمان در جنگ ۱۲ روزه دشمن و رژیم صهیونیستی به دنیا ثابت کردند که تا پای جان برای ایران میایستند.
آیتالله خاتمی با اشاره به شهادت امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: تقوا انتهای رضای خداوند است و تقوا دروازه هر توبه و سرآمد هر کاری است و برای اینکه از میزان خوب بودن عمل هر کاری مطمئن شویم، باید به میزان تقوایی که در آن کار رعایت کرده، توجه کنیم.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به عنایت ویژه خداوند به خداباوران افزود: در قرآن کریم تاکید دارد که هرجا باشید، خداوند اعمال شما را میبیند و بندگان خود را تنها نمیگذارد و ۱۳ بار در قرآن با اشاره به واژه «مه» به این موضوع توجه شده است.
وی با بیان اینکه برای برخورداری از عنایت خداوند باید زمینه آن را فراهم کرد، ادامه داد: تقوا یکی از این موارد است که اگر برای خداوند گام بردارید، خداوند شما را تنها نخواهد گذاشت. از طرفی تقوا برای هر موضوعی مورد توجه است مانند تقوا داشتن در تقویت بنیه دفاعی، حفظ عزت و آبروی کشور و حفظ شوق و شعور ملت که از جمله موارد تقوای امروز است.
آیت الله خاتمی صبوری و مقاومت را از دیگر موارد زمینه سازی عنایت خداوند برشمرد و گفت: دینداری هزینه دارد و باید در این راه صبور بود. چرا که دشمن به دنبال بی تابی شما است و اگر مردم صبور باشند از شهد پیروزی برخوردار میشوند.
وی احسان را از دیگر موارد مهم در این زمینه عنوان کرد و یادآور شد: احسان در گفتار، عمل و کردار باید مورد توجه قرار بگیرد مانند آنچه که مردم ایران در جنگ ۱۲ روزه برابر دشمن نشان دادند و یک صدا از کشور به جهان مخابره شد و آن صدا، صدای وحدت و انسجام بود و به دنیا گفتند اگر هدف دشمن، ایران است، تا پای جان برای ایران اسلامی میایستیم.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به برخی از مصداقهای عنایت خداوند در قرآن گفت: زمان عبور حضرت موسی (ع) از دریا وقتی که فرعونیان آنها را تعقیب میکردند یا زمانی که حضرت محمد (ص) در غار در زمان هجرت به مدینه مورد عنایت خداوند قرار گرفتند، همچنین حادثه طبس و عنایت خداوند به مردم ایران، همچنین حفظ کعبه با فرستادن ابابیل و موشک باران رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر، از جمله نصرتهای خداوند است.
وی تاکید کرد: البته گاهی عنایت خداوند ایجاد رعب در دل دشمنان و ایجاد آرامش در دل مسلمانان است. بر همین اساس اگر باور کنیم که با خدا هستیم، قطعا خدا هم با ما است.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی
کپی لینک کوتاه