نمایش محتوای سبز

1404/5/7 - 13:05
نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر:
آمریکا پس از حمله ایران به پایگاه العدید تسلیم شد
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: در پی حمله قاطع و دقیق ایران به پایگاه العدید در قطر، آمریکا با مشاهده قدرت بازدارندگی ایران، بلافاصله تقاضای آتش‌بس کرد و دست تسلیم بالا برد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری روز دوشنبه در آیین بزرگداشت شهید ایمان قایدی اظهار کرد: تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی آمریکا طراحی شده بود و هدف دشمن نیز ایجاد اختلال در رسانه ملی و مدیریت کشور بود، اما با هوشمندی رهبر معظم انقلاب، توطئه آنان نقش بر آب شد.

وی بیان کرد: آنان تصور می‌کردند مردم ایران به‌دلیل مشکلات اقتصادی با ضدانقلاب همراهی می‌کنند، اما مردم هوشمندانه در برابر جنگ ترکیبی ایستادند و دشمن در تحقق اهدافش ناکام ماند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به حمله موفق موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی گفت: ایران برخلاف ادعای نفوذناپذیری سامانه‌های پدافندی دشمن، با عبور از این لایه‌ها، مراکز حساس رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار داد و صهیونیست‌ها به ناچار از آمریکا کمک خواستند.

وی ادامه داد: در پاسخ به حمله به مراکز هسته‌ای ایران، پایگاه آمریکایی العدید در قطر مورد هدف قرار گرفت و آمریکا که تصور می‌کرد ایران عقب‌نشینی می‌کند، با مشاهده قاطعیت ایران، بلافاصله تقاضای آتش‌بس و عقب‌نشینی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر ادامه داد: آمریکا در حالی به مراکز هسته‌ای ایران حمله کرد که این حمله با هیچ قانون جهانی همسان نیست و تخلف جدی است.

وی افزود: عظمت ایران در پرتو انقلاب اسلامی به رهبری امام خامنه‌ای است و انسجام ملی مردم و اقتدار نیروهای مسلح و در اصل ذات اقدس باری‌تعالی موجب شد در عرض ۱۲ روز تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا و تمام حامیان آنها در جهان متوقف شود و تقاضای آتش بس کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی‌بوشهری عنوان کرد: خود دشمن تقاضای آتش بس می‌کند بعد خودش می‌گوید ما پیروز شدیم این اقدام دشمن مانند این است که کشتی گیری که ضربه فنی شده بعد می‌گوید دست من را به عنوان پیروز بالا ببرید، اینها بی منطق هستند و فکر می‌کنند مردم جهان با تهاجم رسانه‌ای فریب می‌خورند.

وی افزود: همان طور که اسلام با شهادت اباعبدالله قوی تر و ریشه دارتر شد، با شهادت شهدای ما نیز نظام ما مقتدرتر می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری گفت: همان طور که مقام معظم رهبری در پیام چهلمین روز شهدای اقتدار اعلام کردند ما انسجام و روحیه و حرکتمان و عقیده مان قوی تر و با اقتدار رو به روی هر حرکت دشمنان علیه ایران خواهیم ایستاد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: این قدرت و عظمت ایران اسلامی، در سایه رهبری حکیمانه امام خامنه‌ای، انسجام مردم و توان بازدارندگی نیروهای مسلح حاصل شده است.

صفایی بوشهری با بیان اینکه مردم استان بوشهر بیش از ۵۰۰ سال در برابر استعمار ایستادگی کردند، گفت: همان‌طور که در برابر حملات انگلیس قهرمانانه ایستادند، امروز هم با فرماندهی رهبر معظم انقلاب از حریم دین و میهن دفاع می‌کنند.

وی افزود: چنانچه دشمنان باز هم خیال تجاوز در سر دارند، همانند گذشته با پاسخ کوبنده‌تری از سوی ملت ایران مواجه خواهند شد و اقتدار نظام جمهوری اسلامی بیشتر خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی‌بوشهری یادآور شد: شهدا در قله ایمان قرار دارند و راه آنان موجب عزت، اقتدار و ماندگاری ملت‌ها می‌شود.

وی اظهار کرد: شهیدان به واسطه معامله با خداوند یادشان جاودانه است و همچنین راه آنان تا ابد زنده خواهد ماند.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA