نمایش محتوای سبز

1404/5/7 - 13:00
امام جمعه یزد، حادثه تروریستی زاهدان را محکوم کرد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، حادثه تروریستی دادگستری زاهدان را به شدت محکوم کرد و گفت: شهید نیما کریمی که در این حادثه به شهادت رسید از غیورمردان ایران زمین بود.

در پیام آیت الله "محمدرضا ناصری " به مناسبت شهادت نیما کریمی در جنایت تروریست‌ها در دادگستری زاهدان آمده است: خبر شهادت فرزند عزیزمان سرباز وظیفه نیما کریمی از غیورمردان و دلاوران ایران زمین در حمله ناجوانمردانه گروهک تروریستی مزدور جیش الظلم به دادگستری زاهدان، موجب تأسف و تأثر فراوان گردید.

وی ادامه داد: ارتکاب جنایات تروریستی علیه امنیت و اقتدار این مرز و بوم از سوی دشمنان تازگی ندارد، گرچه خود می‌دانند که امنیت ایران اسلامی با این اقدامات خدشه‌دار نخواهد شد و شهادت چند تن از عوامل انتظامی و شهادت بانوی زاهدانی به همراه فرزند خردسالش، عزم و اراده ملت ما را در مبارزه با دشمنان، استوارتر و راسخ‌تر خواهد کرد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد این شهیدان گرانقدر با محکومیت این اقدام تروریستی، شهادت سرباز وظیفه نیما کریمی را به ملت ایران، پدر و مادر بزرگوار این شهید و مردم شریف استان بویژه مردم بزرگوار منطقه رستاق تبریک و تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز از خداوند متعال طلب رحمت و رضوان الهی و برای بازماندگان، صبر و سلامتی از خداوند متعال خواستارم.

در حادثه تروریستی اخیر زاهدان، ۶ نفر شهید شدند. شهید "نیما کریمی" سرباز یزدی نیز در این حادثه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA