نمایش محتوای سبز

1404/5/4 - 07:53
نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین:
رژیم صهیونیستی دست تمام جنایتکاران را از پشت بست
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: جنایت‌ها و خباثت‌های رژیم غاصب صهیونیستی در حق مردم مظلوم غزه ادامه دارد و امروز با گرسنگی دادن به مردم و زجرکش کردن آن‌ها دست تمام جنایتکاران را از پشت بست.

حجت الاسلام والمسلمین حسین مظفری در خطبه‌های نماز جمعه اظهار کرد: این روزها شاهد ادامه جنایت‌ها و خباثت‌های رژیم غاصب صهیونیستی در حق مردم مظلوم غزه هستیم و صهیونیست ها با حمایت های پلید کشورهای غربی با گرسنگی دادن به مردم مظلوم غزه آنها را زجرکش می‌کنند.

وی ادامه داد: صدای حقوق بشر کشورهای غربی که گوش فلک را کر می‌کرد، امروز از هیچ کشوری دم بر نمی‌آید و حتی به صهیونیست‌ها کمک هم می‌کنند، بنابراین هر چه قدر که بتوانیم باید کمک‌های مالی جمع آوری کرده و به مردم مظلوم غزه ارسال کنیم.

وی با اشاره به پنجم مرداد اولین سالگرد برپایی نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: اولین نمازجمعه کشور به امر امام راحل در سال ۵۸ و با حضور آیت الله طالقانی در تهران برگزار شد و بعد هم به تدریج در شهرهای دیگر برگزار می شود و اگر نماز جمعه به درستی اقامه شود در افزایش معرفت و بصیرت و ایجاد وحدت در بین نمازگزاران بسیار موثر است.

امام جمعه قزوین بیان کرد: در اواخر تیرماه سال ۶۷ که ایران اسلامی قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت، دشمن احساس کرد که نظام مقدس جمهوری اسلامی ضعیف شده و توان دفاع از خود را ندارد، اما در اوایل مرداد همان سال منافقین کوردل از مرزهای غربی به ایران اسلامی حمله کردند، با این خیال باطل که یک هفته‌ای خود را به تهران برسانند، غافل از اینکه در تنگه مرصاد به هلاکت افتادند.

وی ادامه داد: دست منافقانی که به خون ۱۷ هزار نفر از مردم بی گناه و مسوولان ما آلوده شد در عملیات مرصاد و تلاش سپاهیان اسلام و ارتش با اقتدار به هلاکت افتاد و شهید صیاد شیرازی نیز نقش موثری را در این عملیات داشت.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: باید طوری عمل کنیم که دشمن احساس ضعف نکند، چرا که اگر رفتار ما پیام ضعف به دشمن ارایه کند، احتمال حمله دشمن بالا خواهد رفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری بیان کرد: در جنگ ۱۲ روزه خود را حفظ کردیم و این به همت سپاهیان اسلام و ارتش کشور ایجاد شد و اگر دستورات رهبر حکیم فرزانه انقلاب نبود، دشمن بیشتر حمله می کرد و از این رو با رفتار و تلاش، نقاط ضعف خود را برطرف کنیم و طوری سخن نگوییم که دشمن پیام ضعف را برداشت کند.

وی با اشاره به یکم تا ششم مرداد هفته کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه ای، افزود: قطعا مهارت آموزی باعث ارتقا شایستگی نیروهای کار و کارگران و باعث افزایش بهره وری در کار می‌شود و در شعار امسال که سرمایه گذاری برای تولید است، نیز نقش موثری خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: از مسوولان و مدیران اداره آموزش فنی و حرفه ای قدردانی داریم و توصیه می‌کنیم که از این فرصت استفاده کرده و خدمات بیشتری به جامعه ارایه دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری یادآور شد: نخستین نشست شورای عالی راهبردی استان قزوین دیروز پنجشنبه با حدود ۵۰ نفر از شخصیت های پرنفوذ استان تشکیل شد و گام ارزشمندی بود که برای تبیین منازعات به مباحثات و برای هم افزایی و هم اندیشی گرد هم آمدیم.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: مساله آب مهم ترین موضوعی بود که مطرح شد و مباحث کلان دیگر استان نیز در جلسات بعدی مورد بحث و گفت و گو قرار خواهد گرفت.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA