1404/2/31 - 13:08
نسخه چاپی
کسب رتبه نخست ثبت مساجد در کهگیلویه و بویراحمد
دبیر قرارگاه ملی مسجد از کسب رتبه نخست استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ثبت اطلاعات مساجد در سامانه خبر داد.
حجتالاسلام علی نوری امروز در نشست مشترک ائمه جماعات و دبیران مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: خداوند اگر کسی را دوست داشته باشد، او را «قیم» قرار میدهد.
دبیر قرارگاه ملی مسجد، کسی که خدمتگزار کار مساجد باشد را محبوب خداوند دانست و گفت: باید تلاش کنیم تا در جهت تعالی مساجد گام موثری را برداریم.
وی ضمن تقدیر و تشکر از کسانی که در راستای احیای فعالیتهای مسجد گام برمیدارند، افزود: هم اکنون ائمه جمعه و دبیران مساجد در خدمت به خانه خدا بوده و در این راستا گام برمیدارند.
حجت الاسلام نوری با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست را در ثبت اطلاعات مساجد در سطح کشور دارد، از تلاشهای نماینده ولی فقیه در استان، مدیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، دبیر امور مساجد استان و دبیران شهرستانی در این راستا تقدیر و تشکر کرد.
منبع: خبرگزاری شبستان
کپی لینک کوتاه