نمایش محتوای سبز

1404/2/30 - 13:20
حفظ طبیعت وظیفه دینی و امانتی الهی است
امام جمعه چوار با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی گفت: زمین نعمتی الهی و امانتی در دستان ماست که باید با نگاه دینی و مسئولانه از آن صیانت کنیم.

حجت‌الاسلام میهن‌پرست امام جمعه چوار در مراسمی با حضور مسئولان منابع طبیعی، امور عشایری، ستاد بحران و مرتع‌داران استان ایلام، با اشاره به جایگاه ویژه طبیعت در آموزه‌های دینی، اظهار کرد: زمین، مادر تمام موجودات و نشانه‌ای از قدرت خداوند است که حفظ و نگهداری آن بر همه ما واجب شرعی و اخلاقی است.

وی با تأکید بر فرهنگ‌سازی از طریق آموزش‌های دینی، رسانه‌ای و مردمی، افزود: اگر جامعه نسبت به محیط زیست احساس مسئولیت نکند، با خسارت‌هایی جبران‌ناپذیر مواجه خواهیم شد.

حجت‌الاسلام میهن‌پرست با اشاره به وقوع برخی آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی، این اقدامات را نوعی ظلم به مخلوقات الهی دانست و بر برخورد قاطع با عاملان آن تأکید کرد.

امام جمعه چوار همچنین خواستار تغییر الگوی کشت به سمت گیاهان سازگار با محیط زیست از جمله گل نرگس شد و ادامه داد: کشاورزی باید در جهت حفظ نعمت‌های الهی و بهره‌برداری پایدار از منابع باشد.

در این آئین، از مرتع‌داران نمونه استان ایلام نیز با اهدای لوح سپاس، تجلیل شد.

 

منبع: خبرگزاری شبستان

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA