1404/2/26 - 14:34
نسخه چاپی
نماینده ولی فقیه استان مازندران و امام جمعه ساری:
جبهه مقاومت بهزودی قویتر از گذشته خود را نشان خواهد داد
نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری با اشاره به تشکیل ائتلاف عبری، عربی و غربی در منطقه گفت که این ائتلاف در مقابل جبهه مقاومت تشکیل شد اما این جبهه قوی تر از گذشته فوران خواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لایینی در نماز جمعه ساری افزود: بر خلاف آنچه در ظاهر دیده میشود اسرائیل در مخمصه قرار دارد و جبهه مقاومت بهتر از گذشته فوران خود را خواهد داشت و این ائتلاف ها نفعی به حال اسرائیل نخواهد داشت.
وی ادامه داد: ترامپ سرکرده و رئیس تروریستها به منطقه آمد و حرفهایی گفت که مورد مضحکه دنیا است و حتی صلاحیت بیان آن را ندارد.
امام جمعه ساری اعلام کرد: بیان اینکه خلیج فارس یا خلیج عربی است در حوزه ترامپ نیست و اینجا همیشه در تاریخ خلیج فارس بوده است.
وی گفت: در این سفر، ترامپ علیه ایران حرفهایی زد و جاهایی چراغ سبز و و مواقعی نیش و دندان نشان داده است و البته هدف این بود که نوکران در کنار صهیونیست ائتلاف عبری، عربی و غربی ایجاد کند، به خیال خود این مجموعه تشکیل دادند تا در مقابل جبهه مقاومت اسرائیل را نجات بدهند.
امام جمعه ساری گفت: یاد میکنیم از شهدای خانطومان که اردیبهشت ماه سالروز شهادت آنان است که برای دفاع از مظلومیت به پا خاستند و جان نیز دادند.
وی افزود: در سفر اخیر ریاست قوه قضائیه به مازندران، معضلات مهم استان مطرح شد و امیدواریم که آن معضلات در رفع آن بکوشند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی لایینی با اشاره به سفر اردیبهشت پارسال شهید آیتالله رئیسی به مازندران که جلسات مکرر در جمع مردم حضور یافتند گفت که ایشان نماد مسئول خدمتگزار بود که امیدواریم مصوبات جلسات آن سفر توسط مسوولان فعلی اجرایی شود.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی
کپی لینک کوتاه