نمایش محتوای سبز

1404/2/23 - 09:01
امام جمعه خضرآباد:
بررسی مشکلات و نارسایی‌های مدارس روستایی دهستان کِذاب
نشست مشترک مسئولان آموزش و پرورش شهرستان اشکذر و فرماندهان سپاه و بسیج ناحیه شهرستان اشکذر با امام جمعه بخش خضرآباد برگزار شد.

حجت‌الاسلام غالبی امام جمعه بخش خضرآباد به نقش ارزنده گروه‌های جهادی با آموزش و پرورش و مدارس روستایی اشاره کرد و آن را نشانه وحدت بین ادارات و نهاد‌های شهرستان اشکذر برشمرد و مایه امید و خرسندی در جامعه دانست.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اشکذر هم در این نشست ضمن بیان فعالیت‌های عمرانی و آموزشی در مدارس روستا‌های مختلف دهستان کِذاب گفت: در سال تحصیلی جاری اقدامات خوبی در سطح همه مدارس انجام شده است و به تمام مدارس این دهستان یک دستگاه رایانه اختصاص یافته است و مدارس چند پایه بالای ده نفر دانش آموز نیز به یک دستگاه ویدئو پروژکتور و پرینتر مجهز شده‌اند.
جواد فلاح در خصوص برطرف شدن کمبود کادر آموزشی مدارس هم گفت: در سال تحصیلی جاری سه نفر معلم جوان به جمع معلمان این دهستان اضافه شده‌اند و عملکرد خوبی داشتند.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اشکذر در خصوص مدارس شبانه روزی بخش خضرآباد هم اشاره‌ای داشت و گفت: مشکلات سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان و کیفیت غذای این مدارس به نحو مطلوب مرتفع شده است.
در پایان این نشست عنوان شد به منظور انگیزه بیشتر برای ماندگاری و جذب فرهگیان در مدارس روستایی با فراخوان قبلی و اعلام آمادگی مدیران و آموزگاران مدارس بخش خضرآباد تعداد بیست نفر به طور رایگان به مشهد مقدس اعزام خواهند شد.

 

​​​​​​​منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA