نمایش محتوای سبز

1404/2/23 - 08:45
امام جمعه گرگان:
وحدت؛ رمز پیروزی مسلمانان در برابر توطئه دشمنان
آیت‌الله نورمفیدی با استناد به آیات قرآن کریم بر ضرورت تقویت برادری و وحدت میان امت اسلامی تأکید کرد و گفت: ایران همواره با تکیه بر اصول قرآنی، در کنار مظلومان و مدافع وحدت امت اسلامی بوده است.

جمعی از علمای اهل‌سنت کشور بنگلادش طی سفری به استان گلستان، روز گذشته، ۲۱ اردیبهشت‌ماه با نماینده مقام معظم رهبری در گلستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، امام جمعه گرگان با استناد به آیات قرآن کریم، بر ضرورت تقویت برادری و وحدت امت اسلامی تأکید کرد و گفت: خداوند متعال در قرآن، مؤمنان را برادر یکدیگر خوانده و تقوا را شرط اساسی این اخوت دانسته است. دشمنان همواره با ایجاد تفرقه درصدد تضعیف جهان اسلام هستند و مسلمانان باید در برابر این توطئه‌ها هوشیار باشند.

وی با محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و فلسطین، نقش کشورهای اسلامی در اتخاذ مواضع مشترک و هماهنگ برای مقابله با این ظلم‌ها را حیاتی خواند و افزود: ایران همواره با تکیه بر اصول قرآنی، در کنار مظلومان و مدافع وحدت امت اسلامی بوده است.

 نماینده ولی‌ فقیه در گلستان همچنین با اشاره به تلاش قدرت‌های خارجی برای ایجاد اختلاف میان کشورهای اسلامی نظیر پاکستان و هند، تصریح کرد: این دخالت‌ها در راستای تضعیف انسجام امت اسلامی است، اما جمهوری اسلامی ایران برخلاف این جریان، با رویکردی وحدت‌محور و تقریب‌گرا حرکت می‌کند.

آیت‌الله نورمفیدی در ادامه به سیاست‌های داخلی جمهوری اسلامی در زمینه همگرایی مذاهب اسلامی اشاره کرد و گفت: برخلاف برخی تبلیغات مغرضانه، مسئولان ارشد کشور از جمله استانداران و فرماندهان نظامی، از میان برادران اهل‌سنت نیز انتخاب شده‌اند که این خود نشان‌دهنده نگاه متوازن نظام به اقوام و مذاهب است.

در بخش دیگری از این نشست، علمای بنگلادشی با تقدیر از اقدامات جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مسلمانان مظلوم جهان، بر لزوم همکاری و هم‌افزایی بیشتر میان کشورهای اسلامی در مقابله با چالش‌های مشترک تأکید کردند.

یادآور می‌شود، این هیئت علمی در ادامه سفر خود از مناطق ترکمن‌صحرا و مراکز دینی استان گلستان بازدید کرده و با فعالیت‌های این استان در زمینه تقریب مذاهب اسلامی از نزدیک آشنا شدند.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری ایکنا

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA