نمایش محتوای سبز

1404/2/10 - 09:18
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
فاطمه معصومه (س)، حرم اهل‌بیت در ایران است
آیت‌الله عبادی در توصیف مقام حضرت معصومه (س) گفت: همان‌گونه که مکه و مدینه حرم پیامبر (ص) و خداوند است، قم نیز حرم اهل‌بیت (ع) به شمار می‌رود.

 آیت‌الله سید علیرضا عبادی صبح امروز سه‌شنبه (۹ اردیبهشت) در دیدار با خدام حرم مطهر رضوی با گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، ضمن تسلیت به مناسبت حادثه اخیر در بندرعباس و درگذشت جمعی از هم‌وطنان، با تأکید بر عظمت و جایگاه الهی انبیاء و اولیاء خداوند اظهار داشت: این مسیر از خلقت حضرت آدم (ع) آغاز شده و تا پایان جهان ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در منابع دینی آمده است که حضرت آدم (ع) پس از دمیده شدن روح در بدنش، پنج شبح نورانی را مشاهده کرد که با نام‌های محمد، علی، فاطمه، حسن و حسین (علیهم‌السلام) شناخته شدند و خداوند آفرینش او را به برکت این پنج نور اعلام کرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به کشف الواحی باستانی در منطقه کوه آرارات اشاره کرد که براساس نظر کارشناسان جهانی، این الواح متعلق به کشتی حضرت نوح (ع) بوده و بر آن‌ها نیز نام‌های مبارک پنج‌تن آل عبا حک شده بود.

آیت‌الله عبادی در ادامه با اشاره به مقام والای حضرت فاطمه معصومه (س) تصریح کرد: شخصیت ایشان به‌گونه‌ای است که پیش از تولد پدرشان، امام موسی بن جعفر (ع)، امام صادق (ع) خبر دفن بانویی از نسل او را در قم داده‌اند که محل زیارت فرشتگان خواهد بود.

وی افزود: همان‌طور که مکه، مدینه و کوفه به‌عنوان حرم‌های الهی، نبوی و علوی شناخته می‌شوند، قم نیز به‌واسطه وجود بارگاه حضرت فاطمه معصومه (س) حرم اهل‌بیت (ع) است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود، با ذکر خاطره‌ای از آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی (ره) بیان کرد: پدر ایشان با ریاضت و توسل موفق به دیدار حضرت علی (ع) در عالم مکاشفه شد و از محل دفن حضرت زهرا (س) پرسید. امیرالمؤمنین پاسخ دادند که آن حضرت وصیت کرده‌اند محل دفنشان پنهان بماند، اما برای دریافت ثواب زیارت، توصیه فرمودند به زیارت حضرت فاطمه معصومه (س) بروند. این واقعه زمینه‌ساز مهاجرت آیت‌الله مرعشی نجفی به قم و تأسیس کتابخانه بزرگ و فاخر ایشان شد.

وی با تجلیل از مقام شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید، وی را نمونه یک دولت تراز انقلاب اسلامی خواند و از دولت شهیدان رجایی و باهنر نیز به‌عنوان الگوهای متعهد و مؤمن یاد کرد.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری شبستان

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA