1403/12/25 - 12:19
نسخه چاپی
نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان:
رانندگان برای زودتر رسیدن به مقصد جان عزیزانشان را قربانی نکنند
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت: رانندگان به ویژه مسافران نوروزی برای زودتر رسیدن به مقصد نباید اقدام به تردد با سرعت غیر مجاز کرده و جان عزیزانشان و دیگران را به مخاطره بیاندازند.
آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی روز شنبه در آیین آغاز به کار رزمایش نوروزی پلیس برای ۱۴۰۴ اظهار کرد: کارشناسان تفاوت زمانی رسیدن به مقصد خودرویی با ۱۲۰ کیلومتر در ساعت نسبت به تردد خودرویی با ۱۴۰ کیلومتر در ساعت را بررسی و اعلام کنند تا مردم بدانند در صورت تردد با سرعت غیرمجاز در یک مسیر یک ساعته در نهایت پنج تا ۱۰ دقیقه زودتر به مقصد می رسند.
امام جمعه همدان ادامه داد: این زمان ارزش به خطر انداختن جان خود و دیگران را ندارد.
وی اضافه کرد: باید از خود بپرسیم ارزش دارد برای پنج تا ۱۰ دقیقه زودتر رسیدن در یک مسیر یک ساعته یا اینکه در یک مسیر ۶ تا هفت ساعته یک ساعت زودتر رسیدن به مقصد، جان سرنشینان خودرو را به خطر انداخت؟
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان ادامه داد: تصادف و حوادث موجب بروز تالم و نارحتی همچنین آسیب روحی و روانی برای خانواده ها می شود حتی شاهدان حوادث و تیم ها امدادی و انتظامی حاضر در محل تصادف با دیدن این صحنه ها دچار آزار روحی و روانی می شوند.
آیت الله شعبانی موثقی از رانندگان و سرنشینان خودروها خواست به پویش "نه به تصادف" بپیوندند و افزود: پیوستن به این پویش به معنای قبو ل یک مسوولیت اجتماعی است.
نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری گفت: سفرهای نوروزی در صورت توجه به نکات و توصیه های انتظامی با شادی و نشاط همراه شده و از بروز حوادث ناگوار جلوگیری می شود.
وی تاکید کرد: علاوه بر مردم و رانندگان، مسیولان نیز باید زمینه های کاهش تصادف را به ویژه با ایمن سازی خودرو فراهم کنند چرا که خودروی ایمن نقش بسیار موثری در کاهش سوانح رانندگی دارد.
امام جمعه همدان از مسافران و مردم مومن همچنین خواست با توجه به همزمانی نوروز با شب های قدر، شان و حرمت ماه مبارک رمضان را نگه دارند تا سال آینده سالی پر خیر و برکت برای رفع مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی باشد.
نماینده مردم شهرستان های همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: عوامل نیروی انتطامی در همه فصول سال همراه، همگام و در کنار مردم بوده و و با بررسی دقیق مسایل مختلف، رضایت عمومی را جلب کردند.
حمیدرضا حاج بابایی افزود: کار نیروی انتظامی تنها در حوزه نظامی نیست بلکه در بخش های فرهنگی، اجتماعی و نظام بخشی نیز موثر است.
وی همچنین با بیان اینکه همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین است،گفت: این استان دارای ویژگی خاص در حوزه فرهنگ، تمدن و مجاهدت است و ریشه چند هزار ساله دارد که این مدنیت و پیشینه فرهنگی در نسل های مختلف تاثیر داشته است.
نماینده مردم شهرستان های همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: تاریخ و فرهنگ غنی همدان کار مسوولان را سبک تر می کند چرا که با مردمانی متمدن و فرهنگی مواجه هستند البته از نظر ضرورت توسعه شاخص های مختلف در این استان، کار مسوولان سخت و دشوار است.
حاج بابایی تاکید کرد: باید زمینه ای فراهم کرد که رغبت مردم برای مسافرت به همدان بیشتر تا جایی که مسافرانی از داخل و خارج کشور وارد این استان شوند.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی
کپی لینک کوتاه