نمایش محتوای سبز

1403/11/30 - 08:37
نماینده ولی‌ فقیه در استان یزد:
آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی نیازمند برنامه‌ریزی جامع و اثرگذار است
آیت‌الله محمدرضا ناصری با اشاره به اینکه امروز آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه نیازمند برنامه‌ریزی جامع و اثرگذار است گفت: اگر براساس برنامه اصولی پیش برویم، موفق خواهیم بود.

آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه یزد،  ۲۹ بهمن‌ماه در دیدار با اعضای کمیسیون خانواده شورای شهر یزد با اشاره به اهمیت شناخت آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی و برنامه‌ریزی برای حل آنها گفت: این اقدام مسئله بسیار مهمی بوده و کمتر ارگانی بانی این امر مهم شده است، البته عده‌ای با عناوین مختلف در حال انجام کار هستند اما حاصل آن جامع نبوده است، بنابراین باید برنامه‌ریزی جامع و کاملی در این زمینه انجام شود.‌

وی بیان کرد: گرچه دشمن در فضای مجازی کارهای بسیاری انجام داده اما آنچه مشخص است، این است که اقبال بسیاری از سوی جوانان و نوجوانان به مذهب و دین نیز دیده می‌شود و این از آنجا سرچشمه می‌گیرد که فطرت انسان، خدایی و الهی است بنابراین اکنون نباید به ظواهر اکتفا کرد بلکه باید به نحوی برنامه‌ریزی شود که جوانان و نوجوانان را جذب کرد و فطرت آنها را زنده کنیم.

امام جمعه یزد افزود: دشمن اقداماتی انجام داده اما با وجود همه تلاش‌های دشمن، اگر کوشش کنیم و براساس یک برنامه اصولی پیش برویم، موفق خواهیم بود.  

آیت‌الله ناصری تأکید کرد: اگر به‌صورت منظم با آموزش و پرورش هماهنگی انجام شود تا زمانی که والدین به جلسات اولیا و مربیان در مدارس می‌آیند، از ظرفیت کارشناسان خبره برای آنها استفاده شود، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد زیرا آگاهی پدر و مادر و ایجاد دغدغه برای آنها، می‌تواند برای نسل جوان و نوجوان راهگشا باشد. باید از ظرفیت مدارس به بهترین نحو ممکن استفاده شود و مدارس را به یکی از اماکن تبلیغی تبدیل کرد.

وی بر لزوم استفاده از کارشناسان خبره، خوش برخورد، آگاه، تأثیرگذار و مسلط به مسائل روز و آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و در مورد مسئله ازدواج و طلاق نیز گفت: در این زمینه باید از ظرفیت‌های مختلف از جمله مدارس، مساجد، پارک بانوان و ... استفاده شود و افراد را به مسائل مرتبط با این مسائل مهم آگاه کرد.

آیت‌الله ناصری از برنامه‌های تدوین شده تقدیر کرد و با ارائه راهکارهایی بر لزوم پویایی این برنامه‌ها و اثرگذاری آنها تأکید کرد و یادآور شد: بسیاری از طلاق‌هایی که امروز در جامعه اتفاق می‌افتد بر سر مسائل جزئی است و گاهی یک مشاوره و صحبت با زوجین، آنها را به زندگی باز می‌گرداند و این موضوع در مورد سقط جنین نیز صادق است.

وی تصریح کرد: تمام حوزه‌های مرتبط با ارتباط والدین با فرزندان، سقط جنین، ازدواج، طلاق و ... نیازمند کار و برنامه است و انتظار می رود در این زمینه برنامه‌ریزی جامعی صورت گیرد تا خروجی برنامه‌ها اثربخش باشد.

امام جمعه یزد همچنین بر لزوم تربیت مشاوران، مبلغان و مروجان خبره تأکید کرد و گفت: اگر این اتفاقات بیفتد، می‌توان به همراهی دولت‌ها نیز امیدوار بود و برای اقدامات حمایتی از این ظرفیت استفاده کرد.

یادآور می‌شود، در این دیدار اعضای کمیسیون خانواده شورای شهر یزد نیز به ارائه برنامه‌ها و راهبردهای خود همچنین سازمان‌های مختلف شهرداری یزد در حوزه جمعیت و خانواده پرداختند.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری ایکنا

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA