نمایش محتوای سبز

1403/11/15 - 09:15
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی:
سپاه خار چشم دشمنان است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت:سپاه نهاد مقدسی است که امروز خار چشم دشمنان است و امروز این افتخار به دلیل تار و پود و بنیه‌ اصلی آن است که همان پاسداران متعهد و شجاع هستند.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در مراسم اعیاد شعبانیه و روز پاسدار در تیپ مکانیزه امام زمان (ع) با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار به تبیین شخصیت امام حسین (ع) پرداخت و گفت: همه‌ معصومین و اهل بیت در بارگاه الهی دارای منزلت هستند ولی امام حسین(ع) جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی در ادامه به نامگذاری این روز به عنوان روز پاسدار افزود: سپاه نهاد مقدسی است که امروز خار چشم دشمنان است و امروز این افتخار به دلیل تار و پود و بنیه‌ اصلی آن است که همان پاسداران متعهد و شجاع هستند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی بر لزوم توجه بیش از پیش به ارتباط با خدا و تعمیق معنویت در بین پاسداران تاکید کرد.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری صداوسیما

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA