نمایش محتوای سبز

1403/11/13 - 12:32
امام جمعه اهواز:
هیچکدام از دولت‌های آمریکا به دنبال رفع خصومت با ایران نبوده‌اند
امام جمعه اهواز گفت: تجربه ۴۶ ساله نشان داده است که هیچکدام از دولت‌های آمریکا به دنبال رفع خصومت با ایران نبوده‌اند و هر دولتی آمده است فشارها را بیشتر کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اهواز با بیان اینکه شرایط منطقه به نفع ایران تغییر کرده است، افزود: اتکا به اقتصاد داخلی بزرگترین ظرفیت برای دولت است و مذاکره جامع با آمریکا به معنای پذیرش خواسته‌های غیر مشروع آن‌ها است.

امام جمعه اهواز با اشاره به خواسته‌های دو طرف، تصریح کرد: آمریکا به دنبال برچیده شدن نظام جمهوری اسلامی و مهار قدرت ایران است در حالی که ایران خواستار عدم دخالت آمریکا در منطقه و امور داخلی کشور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد با تاکید بر اینکه حق به جانب ایران است، گفت: خواسته‌های آمریکا مانند توقف برنامه هسته‌ای، محدودیت قدرت نظامی و قطع نفوذ ایران در منطقه، وجاهت قانونی ندارند.

وی با اشاره به سرنوشت کشورهایی مانند لیبی و سوریه به طرفداران مذاکره هشدار داد و گفت: آن‌هایی که سر خود را زیر برف کرده‌اند باید بدانند که این وضعیت‌ها می‌تواند برای ایران نیز رخ دهد.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA