نمایش محتوای سبز

1403/10/8 - 09:01
انتقاد امام جمعه بخش کبگیان به منابع طبیعی استان؛
جنگل کبگیان نیازمند دادرس و صاحبی است که به داد آن برسد
امام جمعه بخش کبگیان ضمن گلایه از بی‌تفاوتی اداره کل منابع طبیعی در قبال جنگل‌های کبگیان گفت: برخی آتش سوزی‌های جنگلهای بخش کبگیان عمدی و قاچاق چوب بی اندازه است.

​​​​​​​حجت‌الاسلام سید فرج الله پژمان در  خصوص بی‌تفاوتی اداره کل منابع طبیعی در قبال قاچاق چوب و تغییر کاربری زمین جنگل‌های کبگیان گفت: خداوند بزرگ لطف کرده و طبیعتی بکر را برای نفس و وجود ما خلق کرده است، اما متأسفانه ما لیاقت حفظ این نعمت را نداریم.

امام جمعه بخش کبگیان افزود: در این منطقه و استان کهگیلویه و بویراحمد مخصوصا منطقه گبگیان، جنگل‌های بلوط و گیاهان دارویی و… وجود دارد، اما متاسفانه کم‌کاری منابع طبیعی و شاید نیروهای آن، موجب شده تا جنگل‌ها به برنج‌کاری، گندم‌کاری و درختان میوه‌ای تبدیل شود و درختان ارزشمند جنگل از بین رفتند.

وی افزود: در مناطق جنگلی قاچاق چوب و زغال بی اندازه است و چندین سال است که فریاد زدم به داد این منطقه برسید و منابع چوب و زغال این منطقه به کشورهای حومه خلیج فارس صادر می‌شود و جنگل نفس‌های آخر خود را می‌کشد.

حجت‌الاسلام پژمان خاطر نشان کرد: مردم از این وضعیت نابسامان ناراحت هستند و شاهد آتش‌سوزی‌های عمدی در این منطقه هستند و برخی وقایع از این دست با هماهنگی با برخی دستگاه‌ها اتفاق می‌افتد و تمام جنگل تبدیل به چوب و زغال شده و صادر می‌شود.

امام جمعه کبگیان گفت: این امر نگران کننده است که جنگل‌های این منطقه صاحبی ندارند و در مقابل مطالبه مردم حکم قضایی برخورد با این موضوع در استان باقی ماند و هیچ اقدامی نشد و گوش شنوایی وجود ندارد و امکانات و نیروی پای کار وجود ندارد.

وی اظهارکرد: در تابستان دوبار آتش سوزی عمدی در جنگل ایجاد کردند و ما درخواست بالگرد کردیم و نیروی هوایی به انتقال مردم و نیروهای بسیجی از آتش سوزی کمک کردند. این جنگل در بی کسی در حال سوختن است و روزی می‌آید که نفس‌های آخر را می‌کشد و نیازمند دادرس و صاحبی است که به داد آن برسد تا از بین نرود.

حجت‌الاسلام پژمان گفت: از مسئولان امداد می‌طلبیم تا به داد این جنگل‌ها برسند و روزی نیاید که از کار خود پشیمان شویم. در این میان برخی با سوداگران و قاچاقچیان همکاری می‌کنند و تمام جنگل از بین رفته است و کسی به فریاد آن نمی‌رسد.

 

منبع: خبرگزاری حوزه

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA