نمایش محتوای سبز

1403/6/27 - 09:56
امام جمعه خارگ:
تفرقه عامل انحطاط جوامع است
حجت الاسلام محمود کارگر گفت: تنها عاملی که تعالی جامعه را تضمین می‌کند، وحدت است و در مقابل تفرقه عامل انحطاط بشریت و مسلمین خواهد بود.

حجت الاسلام محمود کارگر امام جمعه خارگ  در آیینی به مناسبت هفته وحدت در مسجد جامع اهل سنت خارگ، اظهار داشت: تنها عاملی که تعالی جامعه را تضمین می‌کند، وحدت است و تفرقه عامل انحطاط بشریت و مسلمین خواهد بود.

وی افزود: محورهای وحدت مسلمین شامل توحید، قرآن، نبوت، اهل بیت(ع) و کعبه و قبله است که با هوشیاری مسلمانان جهان به عنوان مؤلفه قدرت معرفی شده است.

امام جمعه خارگ بیان کرد: جهان استکبار با استفاده از گسل‌های قومیتی و مذهبی بر جهان حکمرانی می‌کند و اما انسان مسلمان باید از خود بپرسد آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها در غرب آسیا چه می‌خواهند؟ که قطعا غیر از ایجاد تفرقه برای تسلط بر مسلمین پاسخی وجود ندارد.

حجت الاسلام کارگر بیان کرد: خطابات جمعی قرآن مانند مومنان و مردم برای ایجاد امت واحده و تشکیل حاکمیت اسلامی بر پایه وحدت است.

وی ادامه داد: امروز تکلیف شرعی هر مسلمانی است که مدافع مسلمانان مظلوم غزه باشد و نگاه وحدت آفرین در برابر دشمنان اسلام به ویژه صهیونیست جهانی و اسرائیل غاصب عزای آنان را در پی خواهد داشت.

امام جمعه خارگ ابراز کرد: مردم جزیره خارگ شکرگزار نعمت وحدت در طول سال هستند و حضور در جشن هفته وحدت، نمایشگاهی برای همهٔ سال محسوب می‌شود.

​​​​​​​منبع: خبرگزاری حوزه

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA