1402/6/1 - 09:48
نسخه چاپی
امام جمعه آستارا:
الگوهای حماسه کربلا با زبان هنر به جامعه معرفی شوند
امامجمعه آستارا گفت: نهضت عاشورا و حماسه کربلا برای همه اقشار و همه سنین الگو دارد که باید این الگوها با استفاده از زبان هنر بهخوبی به جامعه امروز معرفی شوند.
حجتالاسلام محمدجواد باقریارومی در مراسم عزاداری حضرت رقیه (س) اظهار کرد: برنامهای که امروز در آستارا و صدها شهرستان کشور برگزار شد، پیامش این بود که قیام و نهضت عاشورا برای همه اقشار و سنین الگو دارد.
وی با اشاره به شهدا و حاضران در واقعه کربلا افزود: انگار حکمت خداوند چنین بوده است که از هر قشری و هر صنفی یک نفر در کربلا حضور داشته باشد تا وقتی روزگاری گذشت و پس از سالها خواستند دوباره الگویی معرفی کنند، این گوهرهای گرانبها در دسترس باشند.
امامجمعه آستارا بیان کرد: ایجاد این الگو بر عهده اهل بیت علیه السلام بود و حضرت امام حسین علیه السلام در همین راستا یک تابلوی بسیار زیبا با نام حماسه کربلا و نهضت عاشورا خلق کرد اما بهرهبرداری از این شخصیتها و الگوها بر عهده ما است و باید آنها را بهخوبی و زیبایی به جامعه معرفی کنیم.
وی با اشاره به دیدار دستاندرکاران و جمعی از مردم اردبیل به مناسبت کنگره ۳۴۰۰ شهید این استان با رهبر انقلاب، اضافه کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار از جمله اظهار داشتند که بهترین زبان برای معرفی الگوها زبان هنر است و باید ظرفیت نمایش، فیلم، نقاشی، تئاتر، موسیقی و سایر تولیدات حتی در عرصه فضای مجازی به عنوان زبانی گویا مورد بهرهبرداری قرار بگیرد.
باقریارومی عنوان کرد: مراسم عزاداری که امروز برگزار شد، در واقع نوعی ابراز ارادت به ساحت حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام، وفاداری به مسیر اهل بیت علیه السلام و تکتک شهدای کربلا است و همین حرکتها و کارها بر نسل جوان اثرگذاری دارد.
وی ادامه داد: شخصی که از کودکی در خانوادهای چشم باز کرده باشد که حجاب و سایر مسائل شرعی را رعایت و در چنین برنامههایی شرکت میکنند، در سرشت و وجودش تاثیر تاثیرگذار خواهد بود؛ چنانکه در مباحث تربیتی و آموزشی نیز مطرح است که آموزش باید از همان سنین کودکی آغاز شود تا تاثیرگذاری لازم را داشته باشد.
جمعی از مردم و مسئولان آستارا به مناسبت سالروز شهادت حضرت رقیه (س) در قالب دسته عزاداری از روبهروی سپاه ناحیه شهرستان تا مسجد محمد رسولالله (ص) به مداحی و سینهزنی پرداختند.
شهرستان مرزی بندر آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در غربیترین نقطه گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با استان اردبیل و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
منبع: خبرگزاری ایرنا
کپی لینک کوتاه