نمایش محتوای سبز

1402/3/8 - 08:49
نماینده ولی فقیه در کردستان و امام جمعه سنندج:
ترویج حجاب و عفاف نیازمند رفتارهای سنجیده و دلسوزانه است
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: ترویج حجاب و عفاف نیازمند رفتارهای سنجیده و دلسوزانه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در یکصد و دهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان با موضوع بررسی راهکارهای فرهنگی تقویت و ترویج حجاب و عفاف، اظهار کرد: باید توجه داشته باشیم مسئله حجاب و عفاف یکی از مسائل مهم جامعه ما است.

وی خاطرنشان کرد: اولا رفتارها باید سنجیده باشد، مواظب باشیم تنفر ایجاد نشود و مسئله دوم این است باید پدرانه و دلسوزانه در راستای ترویج حجاب و عفاف کار کنیم.

نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: نحوه برخورد با هنجارشکنان چیز متفاوتی است، مسائل دین، اعتقادات، فروع دین و اخلاقی است.

وی با بیان اینکه حجاب یک واجب دینی و جز فروع دین و احکام شرعیه است، گفت: تهذیب شخصی مسئله سوم است اینکه یک خواهر محجبه چه رفتار و سلوکی دارد.

حجت‌الاسلام پورذهبی با بیان اینکه پیامبر مکرم اسلام با رفتار و سلوک خود جامعه‌ را به دین اسلام دعوت کرد.

وی عنوان کرد: تربیت‌های خانوادگی را نباید دست کم بگیریم، هنجارشکنی، فسادها و درهم شکستن کانون‌های خانوادگی بخشی مربوط به بی‌بندوباری است.

نماینده ولی فقیه در کردستان، وجود 18 هزار دانشجوی دختر در این استان را ظرفیت بزرگی برای فرهنگ‌سازی در خصوص حجاب و عفاف ذکر کرد.

وی با بیان اینکه بخش مهمی از جامعه عفیف ما بانوانی هستند که با وجود تمام مشکلات حجاب و عفاف خود را حفظ می‌کنند، اذعان کرد: تقوای شخصی و اخلاقی در مسئله ترویج حجاب و عفاف از اهمیت زیادی برخوردار است.

حجت‌الاسلام پورذهبی اضافه کرد: بی‌احترامی و عدم رعایت احترام و ارزش‌ها باعث متلاشی شدن خانواده‌ها می‌شود و این موضوع بزرگترین آسیب و لطمه را به جامعه می‌زند.

منبع: خبرگزاری فارس

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA