نمایش محتوای سبز

1402/2/19 - 09:18
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:
نهایت دقت در مسئله حجاب و امربه‌معروف باید صورت بگیرد
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: در مسئله حجاب و امربه‌معروف باید نهایت دقت صورت گیرد. نباید با رفتار زننده و الفاظ زشت با این مسئله برخورد کرد زیرا باعث سوءاستفاده دشمنان می‌گردد.

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی صبح امروز در درس خارج گفت: کسی که مؤمنان را تمسخر کرده و به آنها توهین کند مانند این است که به پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) توهین کرده است.

دری نجف‌آبادی با شاره به اینکه خداوند و اسلام می‌خواهند مؤمنان عزیز و گرامی باشند. اظهار کرد: اگر مسلمانان با همدیگر اختلاف داشته باشند دشمنان از این اختلاف استفاده کرده و به مسلمانان ضربه می‌زنند.

امام‌جمعه اراک افزود: در فردای قیامت انسان‌هایی برانگیخته می‌شوند که صورت آنها گوشت ندارد و آنها افرادی هستند که مؤمنان را به جرم ایمانشان اذیت و تمسخر کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی بیان کرد: خداوند در قرآن کریم در سوره متفقین می‌فرماید «کفار در دنیا مؤمنان را مسخره می‌کنند و در قیامت مؤمنان آنها را مورد تمسخر قرار می‌دهد».

وی اضافه کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید «هرکس عبد مؤمن من را مورد توهین قرار دهد به مبارزه با من پرداخته است».

دری نجف‌آبادی با اشاره به مسئله حجاب و لزوم امربه‌معروف در جامعه، گفت: در مسئله حجاب و امربه‌معروف باید نهایت دقت صورت گیرد. نباید با رفتار زننده و الفاظ زشت با این مسئله برخورد کرد زیرا باعث سوءاستفاده دشمنان می‌گردد. در مقابل رفتار زشت آنها باید با صبر و بردباری برخورد کنیم.

دیار آفتاب 

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA