نمایش محتوای سبز

1402/2/17 - 10:28
نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد:
صیانت از امنیت شغلی و معیشت کارگران ضروری است
امام جمعه مشهد گفت: جریان کارگری ستون فقرات تولید است و امنیت شغلی و معیشتی کارگر منجر به افزایش کیفیت کار می شود.

 آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه مشهد در رواق امامصیانت از امنیت شغلی و معیشت کارگران ضروری است خمینی (ره) حرم مطهر رضوی افزود: مشکل امروز ما این است که حقوق کارگران افزایش پیدا می‌کند، اما کارگران جدید با اینکه حقوق بیشتری نسبت به قدیمی‌تر‌ها دریافت می‌کند، اما در زندگی و معیشت خود درمانده‌تر از قبل هستند.
وی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با کارگران گفت:  رهبر معظم انقلاب  در مسئله ای را درباره  معیشت کارگران مطرح کردند و فرمودند اطمینان خاطر کارگر به امنیت شغلی باعث افزایش کیفیت کار و محصول او می‌شود. مشکل امروز ما نیز همین است؛ اینکه حقوق کارگران افزایش پیدا می‌کند، اما کارگران جدید با اینکه حقوق بیشتری نسبت به قدیمی‌تر‌های خود دریافت می‌کند، اما در زندگی و معیشت خود درمانده‌تر از قبل هستند.
خطیب جمعه مشهد افزود:  کارفرمایان ما باید معیشت را جزو سرمایه‌گذاری خود بدانند و مسئولان هم باید به سمتی بروند که کارگر به‌موازات افزایش حقوق از نظر معیشت، مسکن و پوشاک مشکلی نداشته باشد.

آیت الله علم الهدی در ادامه خطبه های نماز جمعه با اشاره به هفته معلم گفت:  خلیفه الله بزرگترین عنوان، برای رسالت معلمی است و  هر فردی باعث افزایش شناخت خدا، شناخت دین و شناخت اسلام شود، معلم است.

وی افزود: عده‌ای در فضای مجازی در مقابل فتنه استکبار جهانی ارزش‌های دینی، اسلامی و انقلابی را تبیین می‌کنند، این افراد ارزشمندترین معلمان هستند.​​​​​​​

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA