نمایش محتوای سبز

1402/2/6 - 09:37
دانشگاه‌های کشور جایگاه خود را در سطح جهان ارتقا دهند
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: دانشگاه‌های سراسر کشور برای رشد توسعه علمی و تحقیقات کاربردی تدابیر ویژه‌ای در نظر بگیرند و تلاش کنند در قالب این استراتژی جایگاه خود را در سطح جهان به رتبه‌های عالی نزدیک کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، آیت الله قربان‌علی دری‌نجف‌آبادی در دیدار با اعضای هئیت رئیسه دانشگاه صنعتی استان با بیان اینکه خداوند فرصتی را در اختیار ملت ما و پیروان اهل بیت (ع) قرار داده که باید قدردان آن بود؛ اظهار کرد: در ۳۰۰ سال گذشته چنین فرصتی در اختیار ما نبود که به برکت امام (ره) این فرصت به وجود آمده است.

وی با بیان اینکه نقش‌آفرینی در مسیر آینده جمهوری اسلامی برای همه واجب شرعی و ملی است افزود: همه باید برای مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم نقش‌آفرینی کنیم چرا که این کار برای نظام آینده جهان بسیار مهم است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: باید دانشگاه‌ها و حوزه‌ها و همه افراد مسئول برای نقش و میزان سهم جمهوری اسلامی در نظام آینده جهان با تصمیمات عاقلانه تلاش کند.

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه باید برای ارتقای عدالت و امنیت و گسترش نهضت علوی و فاطمی تمام توان خود را به کار ببریم، ادامه داد: دانشگاه‌های سراسر کشور برای رسیدن به یک استراتژی واحد و باکیفیت و اثرگذار با همدیگر تعامل داشته باشند.

وی اضافه کرد: دانشگاه‌های سراسر کشور برای رشد توسعه علمی و تحقیقات کاربردی تدابیر ویژه‌ای در نظر بگیرند و تلاش کنند در قالب این استراتژی جایگاه خود را در سطح جهان به رتبه‌های عالی نزدیک کنند.

نماینده ولی فقیه با اشاره به مشکلات صنعت استان مرکزی اظهار کرد : استان مرکزی به دلیل وجود کارخانجات بزرگ و معادنی ظرفیت بالایی در عرصه صنعت دارد اما متأسفانه در برخی موارد به علت نبود نیروهای متخصص دچار ضربه شده است که یکی از بزرگترین وظایف دانشگاه‌ها، تربیت و پرورش این نیروها و استفاده آن در صنعت استان کشور است.

دری نجف‌آبادی با اشاره به اغتشاشات کشور در سال گذشته گفت: در بحث بانوان نیز ظرفیت‌های خوبی در بخش صنعت کشور وجود دارد که می‌توان از آن برای پیشرفت کشور کمک گرفت، دشمن نیز این موضوع را متوجه شده و با ایجاد اغتشاشات اخیر و ضربه به بانوان کشور در صدد جلوگیری از این امر است.

وی افزود: در بحث منابع کشور باید تدابیر ویژه‌ای به کار گرفته شود متاسفانه با مصرف بی‌برنامه و اسراف در حال آتش زدن به منابع کشور هستیم، باید با همت و تلاش و آموزش‌های لازم و فرهنگ سازی به دنبال مصرف بهینه منابع باشیم.

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA