1401/11/18 - 11:07
نسخه چاپی
نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه زنجان:
معقولانه نبودن مصرف، نگهداری و استحصال آب در زنجان
نماینده ولیفقیه در استان زنجان گفت: متاسفانه مصرف، نگهداری و استحصال آب در زنجان معقولانه نیست بنابراین باید شهروندان در این خصوص کوشش کنند.
آیتالله علی خاتمی در آیین افتتاح طرحهای شرکت آبوفاضلاب استان زنجان، در رابطه با اساسیترین مشکل آینده در جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: در آینده اصلیترین مسئله جمهوری اسلامی، آب خواهد بود بنابراین همه افراد باید در مصرف، نگهداری و استحصال آب کوشش کنیم زیرا در اینخصوص معقولانه رفتار نمیکنیم.
وی در رابطه با مصرف بیرویه آب در روستاهای استان زنجان، خاطرنشان کرد: متاسفانه ۳۰ درصد جمعیت استان زنجان در روستا و ۷۰ درصد در شهرها هستند که طبق آمارهای موجود ۳۰ مصرف آب در جمعیت روستایی برابر با جمعیت شهری است که در این زمینه تمهیداتی باید اندیشیده شود زیرا روستاییها آنطورکه معلوم است آب شرب را برای کشاورزی مصرف میکنند.
منبع:خبرگزاری ایسنا
کپی لینک کوتاه