نمایش محتوای سبز

1401/6/9 - 12:42
انتقاد امام جمعه اسدآباد از نبود سازمان آتش نشانی و پارکینگ طبقاتی در شهر
امام جمعه اسدآباد گفت: شهر اسدآباد با 55 هزار نفر جمعیت شهری در مرکز شهر هنوز سازمان آتش‌نشانی و پارکینگ طبقاتی ندارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید موسی حسینی‌مجد در یادواره شهدای کارمند و شهدای عملیات قراویز با حضور سعید محمد، مشاوره رئیس جمهور، افزود: شهرستان اسدآباد با ۱۰۷ هزار نفر جمعیت و  ۹۰ روستا فاقد امکانات اولیه است و توجه دو چندان با توجه به وجود پنج دانشگاه در شهرستان ضرورت خواهد داشت.

حسینی مجد با اشاره به مشکل ترافیک و گرفتاری‌های ترافیکی در شهرستان خاطر نشان کرد: اسدآباد به علت تعداد زیاد دانشجو در پنج دانشگاه شهرستان و جمعیت موجود آن نیازمند ایجاد پارکینگ طبقاتی است و نبود سازمان آتش نشانی در شهرستان احساس می‌شود.

وی با اشاره به دانشکده فنی حرفه‌ای اسدآباد افزود: همه امکانات این دانشکده آماده است که از استاندار درخواست داریم علت عدم جذب دانشجو در آن بررسی شده و روند احداث پروژه کتابخانه استاندارد شهر در فصل کاری باقی مانده سرعت بیشتری به خود بگیرد.

امام جمعه اسدآباد همچنین گفت: هرکس خود را به ولایت نزدیک‌تر کند عزیزتر و محبوب‌تر است و سردار شهید قاسم سلیمانی نمونه بارز این‌ شخصیت‌ها بود که در بین مردم جایگاه ویژه‌ای داشت و پس از شهادت الگوی بارز ولایتمداری است.

وی افزود: اگر همه مسئولان در جای جای کشور پرچم ولایت را محکم بگیرند و صبور باشند و سعه صدر خود را ارتقاء دهند و نوکری مردم را کنند با تواضع و روحیه خستگی‌ناپذیر خود قطعا محبوب و عزیز مردم خواهند بود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه از استاندار درخواست داریم مشکلات شهرستان را احصا و بررسی کند، گفت: امکانات شهر اسدآباد ضعیف بوده و نیاز به امکانات دو چندان دارد.

فرماندار اسدآباد هم با اشاره به افتتاح و کلنگ زنی ۹۱ طرح مختلف عمرانی در این شهرستان به مناسبت هفته دولت با اعتباری افزون بر ۱۶۳ میلیارد و ۱۴۶ میلیون تومان تصریح کرد: از این تعدادپروژه ۸۱ طرح با اعتباری افزون بر ۶۷ میلیارد و ۵۴۶ میلیون تومان افتتاح و ۱۰ طرح با اعتباری افزون بر ۹۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کلنگ زنی و عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

حسین علی شرکائی افزود: پروژه‌های افتتاح شده شهرستان به صورت صد درصدی آماده بهره برداری بوده و در رابطه با پروژه‌های کلنگ زنی شده هم اعتبارات این طرح‌ها تأمین و موافقت ماده ۲۳ و موافقت آغاز عملیات اجرایی آنها گرفته شده است.

منبع: ایسنا

کپی لینک کوتاه
متن برای شناسایی تازه سازی CAPTCHA