نمایش محتوای سبز

1401/5/24 - 07:48
در گفتگو با امام جمعه باشت مطرح شد:
مطالبه‌گری از سنگر نماز جمعه باشت در چند جبهه
امام جمعه باشت می‌گوید با مطالبه‌گری از تریبون نماز جمعه باشت، تاکنون سنگ‌های زیادی از پیش پای مردم برداشته شده است.

​​​​​​​حجت‌الاسلام امید گنجه با اشاره به مطالبه‌گری از جایگاه امامت جمعه بیان کرد: نهاد امامت جمعه در مطالبه‌گری مشکلات و معضلات جامعه نقش بسیار مهمی دارد از طریق خطبه‌های نماز جمعه می‌توان بسیاری از مطالبات مردمی را پیگیری کرد و با کسب نتیجه مطلوب شاهد تغییرات مثبت در سطح منطقه بود.

امام جمعه باشت در بخشی از صحبت‌هایش به وجود 8 میلیون هکتار جنگل بلوط در استان‌های زاگرس نشین اشاره کرد و گفت: در این شهرستان نیز جنگل های بلوط زیادی وجود دارد اما متأسفانه درختان دچار بیماری شده‌اند و با بازدید مدیران حال بلوط‌ها خوب نمی‌شود بلکه مسئولان، با بودجه و برنامه بایستی به میدان بیایند.

حجت‌الاسلام گنجه افزود: حمله آفت پروانه برگ‌خوار به جنگل‌های بلوط در این روزها دردناک‌ترین قصه درختان است که ایستاده جان می‌دهند و متأسفانه مسئولان متولی حفاظت از منابع طبیعی و محیط ‌زیست اقدام درخوری انجام نمی‌دهند. مطالبه نجات جان درختان بلوط از طریق خطبه‌های نماز جمعه شهرستان باشت به یک مطالبه کشوری تبدیل شد و خیزش کشوری ایجاد کرد و باعث شد تا بسیاری از فعالان زیست محیطی و ... این موضوع را بازنشر کنند به گونه ای که در سایت مجلس نیز این خطبه بارگذاری شد.

وی عنوان کرد: همین امر باعث شد تا رئیس مجلس شورای اسلامی، معاون اول رئیس جمهور، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و مدیران کشوری و استانی زیادی برای بازدید به منطقه بیایند.

امام جمعه باشت در بخش دیگری از صحبت‌هایش به پیگیری مطالبات اشاره کرد و ادامه داد: با وجود حداقل ۳۰۰داوطلب کنکور در شهرستان باشت ، حوزه آزمون کنکور سراسری ندارد و داوطلبان برای رفت و آمد مشکلات زیادی دارند. با پیگیری‌های صورت گرفته بنا شد برای سال آینده کنکور برای داوطلبان ساکن باشت در این شهرستان برگزار شود.

حجت‌الاسلام گنجه با اشاره به بازگشایی جاده دشت لار، تصریح کرد: در این محدوده 300 هکتار زمین کشاورزی به صورت دیم کشت می‌شوند که یکی از مشکلات وجود سنگ بزرگی بود که که جاده دسترسی به سرو۲۷۰۰ساله و امامزاده سیدمحمدباقر(ع) را برای ماشین‌های سنگین مسدود کرده بود.

وی اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته توسط قرارگاه خاتم و شرکت نفت گچساران این سنگ منفجر شد و سنگی از پیش پای مردم، زائران، دامداران، کشاورزان، گردشگران و... برداشته شد.

حجت‌الاسلام گنجه معضل آب اجاره‌ای در شهرستان را یکی دیگر از مشکلات دانست و گفت: هر چاهی یک پروانه بهره‌برداری دارد و مختص یک مساحت خاصی است ولی امروزه می‌بینیم با اجاره آب، برداشت‌های بی‌رویه و هدر رفت آب به شدت سفره‌های زیرزمینی خالی می‌شوند.خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته جهاد کشاورزی و آب منطقه ای جرایم سنگین و بازدارنده‌ای را در نظر گرفته‌اند و با افراد سودجو برخوردهای قانونی صورت می‌گیرد.

امام جمعه باشت آبرسانی به دشت باشت و خان احمد را یکی دیگر از مطالبات پیگیری شده عنوان کرد و افزود: با اجرای این طرح 10 هزار هکتار زمین کشاورزی سیراب می شود و 80 درصد مشکل بیکاری شهرستان از بین می‌رود.مسئولین استانی پای کار آمده اند و پیگیری‌های زیادی در سطح کشوری صورت گرفته و وزارت نیرو اعتبار مطلوبی را به این پروژه اختصاص داده است.

حجت‌الاسلام گنجه با اشاره به وجود برخی آسیب‌های اجتماعی در شهرستان باشت اضافه کرد: با توجه به افزایش این آسیب‌ها به ویژه توزیع مواد مخدر و سرقت در شهرستان لازم بود مسئولان چاره اندیشی کنند.

وی گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته سرقت‌ها و تعداد فروشندگان مواد مخدر کاهش یافت و با افزایش کشفیات مواد مخدر و دستگیری فروشندگان و توزیع کنندگان، امنیت و آرامش نسبی در منطقه حاکم شده است.

 امام جمعه باشت در بخش دیگری از صحبت‌هایش به مشکلات کشتارگاه این شهرستان اشاره کرد و گفت: از نظر بهداشتی و نظارت شرعی دارای مشکلات زیادی بود که با پیگیری‌های صورت گرفته و بیان مشکلات در خطبه‌های نماز جمعه بسیاری از مشکلات مرتفع شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

 

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA