نمایش محتوای سبز

1401/4/18 - 11:03
امام جمعه چادگان:
انتقاد امام جمعه چادگان از وضعیت نامناسب حمل و نقل عمومی در این شهرستان
امام جمعه چادگان گفت: چادگان به عنوان نگین گردشگری استان اصفهان ترمینال ندارد و مردم در سرما و گرما برای مسافرت باید زیر آفتاب و برف و باران بایستند.

حجت‌الاسلام سید محمود بنی‌جمالی امام جمعه چادگان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چادگان ضمن تبریک روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به مجموعه کارکنان و کارگران شهرداری اظهار کرد: نگین گردشگری استان اصفهان ترمینال ندارد و مردم در سرما و گرما برای مسافرت باید زیر آفتاب و برف و باران بایستند.

وی با اشاره به مشکل ترمینال در نگین گردشگری اصفهان اضافه کرد: با اینکه شهرداری چادگان برای ساخت ترمینال اعلام آمادگی کرده، اما مسکن و شهرسازی بابت در اختیار گذاشتن زمین پول زیادی می‌خواهد و این مایه تعجب است؛ شهرداری که زمین را برای خودش نمی‌خواهد و قرار است ترمینالی برای رفاه و آسایش مردم و گردشگران بسازد.

بنی‌جمال با درخواست از مدیران در رابطه با این موضوع گفت: به مدیران گفته‌ام با اینکه در دفتر خود بنشینند و بگویند موانع قانونی وجود دارد، هنر نیست؛ این را همه می‌دانیم که موانع قانونی وجود دارد؛ هنر این است که بروید با مدیران استانی رایزنی و آن‌ها را به استفاده از ابزارهای قانونی و تبصره‌ها مجاب کنید.

امام جمعه چادگان خاطرنشان کرد: امروز ساخت و ایجاد ترمینال شهرستان چادگان وابسته به مسکن و شهرسازی است که امیدوارم مدیران شهرستانی و استانی این مانع را رفع کنند و این قطعه زمین را در اختیار شهرداری قرار دهند تا شهرداری و اعضای محترم و شورا معطل نباشد.

وی در ادامه با انتقاد از نبود حمل و نقل درون شهری اظهار داشت: ناوگان حمل و نقل درون شهری نداریم و این باعث مشکلاتی برای مردم محله مندرجان و سمندگان شده است؛ اگر شهروندی از محله سمندگان بخواهد به مرکز شهر بیاید، باید از ماشین‌های رهگذر درخواست کند.

بنی‌جمال بیان کرد: مسؤولان چندین جلسه در استان داشته‌ و پیشنهاد داده‌اند اتوبوس‌های دست دوم و دست چندم را به ما بفروشند؛ غافل از اینکه پرداخت قیمت اتوبوس در توان شهری مثل چادگان نیست؛ آیا در شأن مردم این شهر است که اتوبوس‌های دست چندم سوار شوند، آیا این مردم این شایستگی را ندارند که به شهر چادگان یک اتوبوس اختصاص دهند؟

امام جمعه چادگان ادامه داد: اینجا تاکسیرانی و تاکسی درون‌شهری نداریم؛ پس حداقل باید یک وسیله ایاب و ذهاب برای مردمی که در دورترین مناطق این شهر هستند و می‌خواهند به مرکز شهر مراجعه کنند، فراهم شود.

وی درخواست کرد: استدعا داریم از مسؤولان استان به این نگین گردشگری توجه کنند و وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی درون‌شهری و برون‌شهری و رفع موانع ساخت ترمینال در دستور کار خودشان قرار بدهند.

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA