1400/12/17 - 12:31
نسخه چاپی
نماینده ولی فقیه در استان مازندران:
زوجین فرزندآوری را جدی بگیرند
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه کاهش جمعیت و افزایش سن پیری در استان چشمگیر است، گفت: در جامعه حسینی و اسلامی به بحث ازدواج، جمعیت و زادوولد توجه شود.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی شامگاه گذشته به مناسبت میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار در هیئت قمر بنیهاشم ساری، با گرامیداشت اعیاد شعبانیه اظهار داشت: مسلمان واقعی در مناسبتهای شاد اهل بیت(ع) شادی میکنند و در مصیبتهای اهل بیت(ع) غمگین هستند و امام زمان(عج) نیز از این همسانی، همدلی و همدردی شیعیان خرسند خواهند شد.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) از پدر و مادری با تقوا به دنیا آمد و در مسیر دین جدش به شهادت رسید، افزود: راه او راه کمال و انسانیت است و باید حسینی باشیم و فرزندان حسینی تربیت کنیم، و بدانیم لقمه حلال و ایمان در تربیت نسل و فرزند بسیار موثر است.
امام جمعه ساری تصریح کرد: ملاک ازدواج برای جوانان دین و دینداری باشد اگر ملاک دیگری را در نظر بگیرند ضرر می کنند پسران جوان به دنبال دختران آبرومند آبروخواه و متدین باشند.
لائینی یادآور شد: خداوند به اندازه خرد، عقلانیت، معرفت، آگاهی شناخت دانش، به ما معرفت عنایت می کند و شور و شعور را در کنار هم باید داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ازدواج و زادو ولد در مازندران کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: باید جمعیت حسینی را افزایش دهیم در این راستا خانواده ها مساله ازدواج و زوجین مسئله فرزندآوری را جدی بگیرند.
منبع:خبرگزاری تسنیم
کپی لینک کوتاه