نمایش محتوای سبز

1402/8/15 - 07:39
برای حل مشکل کمبود معلم تدبیر کنید
امام جمعه همدان با بیان اینکه با وجود اعلام سهمیه برای گزینش معلمان، در روند گزینش تعدادی از سهمیه کاهش پیدا کرده است گفت: برای رفع مشکل کمبود معلم تدبیری اندیشیده شود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه یکی از نشانه‌های دولت موفق و انقلابی توجه به آموزش و پرورش است اظهار کرد: هر چه در عرصه آموزش و پرورش هزینه شود، مصداق سرمایه‌گذاری برای آینده است.

وی اصل در فعالیت‌های فرهنگی را در توجه به آموزش و پرورش دانست و یادآور شد: امروز فهم مشترکی بین دغدغه‌مندان ایجاد شده که آموزش و پرورش باید در کانون توجه باشد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه فعالیت در آموزش و پرورش دارای حساسیت بالایی است گفت: برای موفقیت در این زمینه نیازمند همکاری همه نهادها به‌ صورت منسجم و هم‌افزا هستیم.

وی با تأکید بر اینکه در استان تلاش بر این است به آموزش و پرورش کمک کنیم و حامی آن باشیم، خاطرنشان کرد: در شورای اقامه نماز مصوب شد ائمه جماعت ادارات در ایام هفته در مدارسی که فاقد امام جماعت هستند حضور پیدا کرده و با دانش‌آموزان به گفت‌وگو بپردازند.

شعبانی به برخی مشکلات و دغدغه‌مندی‌ها در رابطه با آموزش و پرورش در استان اشاره کرد و گفت: در شهر همدان با کلاس‌هایی مواجه می‌شویم که ۴۰ دانش‌آموز در آن حضور دارند، موضوعی که سیستم آموزشی آن را نمی‌پذیرد و باید برای آن چاره‌ای اندیشید.

وی با تأکید بر اینکه امکانات دستگاه‌ها در اختیار آموزش و پرورش و دانش‌آموزان قرار گیرد، اظهار کرد: آموزش و پرورش، وزارتخانه‌ای در عرض مجموعه‌های دیگر نیست و همه باید به این مجموعه کمک کنند.

امام جمعه همدان تصریح کرد: در استان با وجود اعلام سهمیه برای گزینش، اما در روند گزینش تعدادی از سهمیه کاهش پیدا کرده، این در حالی است که استان با مشکل کمبود نیرو مواجه است و باید نسبت به حل این مشکل نیز تدبیری اندیشیده شود.

منبع: خبرگزاری فارس

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA