نمایش محتوای سبز

1402/2/25 - 09:59
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه‌جمعه در اولین همایش سراسری فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی:
تأمین‌اجتماعی می‌تواند در زمینه جمعیت و خانواده اقدامات ویژه انجام دهد
دکتر میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در اولین همایش سراسری فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی که با عنوان بالندگی، تحکیم خانواده و جوانی جمعیت به مدت دو روز در تهران و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه‌جمعه و امام جمعه موقت تهران صبح یکشنبه ۲۴ اردیبهشت در محل ساختمان مرکزی این سازمان آغاز شد؛ با اشاره به اینکه به‌سبب حضور و فعالیت سی‌ویک هزار نفر از بانوان در سازمان تأمین‌اجتماعی، بخش اعظم دستاوردهای حکمرانی تأمین‌اجتماعی، محصول تلاش بانوان گرامی و ارجمند است، گفت: همه ما باید تلاش کنیم که الگوی مورد مطالبه رهبری در حوزه زنان محقق شود. نظام اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی قطعاً این تمدن و این الگو را بیش از پیش به رخ خواهد کشید و در مقابل تمدن‌های انحطاطی خواهد ایستاد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه‌جمعه و امام جمعه موقت تهران در اولین همایش سراسری بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی که با عنوان بالندگی، تحکیم خانواده و جوانی جمعیت برگزار شد؛ گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی از سازمان‌های شریف کشور است و با توجه به جنس کار آن و خدمتی که ارائه می‌دهد می‌تواند در زمینه جمعیت و خانواده اقدامات ویژه و کارهای اساسی انجام دهد.
به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در این همایش که با حضور فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین اجتماعی از سراسر کشور به‌مدت دو روز در تهران برگزار می‌شود؛ اظهار داشت: این اجلاس مهم و رویکرد این سازمان بزرگ و خدمت‌گزار در توجه به موضوع بانوان و خانواده، ارزشمند است و سبک اقدام و نوع فعالیت سازمان نشان می‌دهد که طراحی مناسب و تشخیص درست در این حوزه همراه با عقبه فکری قوی و نگرش تشکیلاتی مناسب وجود دارد.
وی افزود: اینکه برای بانوان خانه‌دار در سازمان تأمین‌اجتماعی بیمه خاصی طراحی شده، کار مهمی است و نشان می‌دهد که چقدر در حوزه رفع دغدغه‌های بانوان نیاز به کار داریم. اقدام سازمان تأمین‌اجتماعی که حوزه مشاورت زنان و خانواده را جدی گرفته و امتداد استانی برای آن ایجاد کرده‌اند، ارزشمند است.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبری با بیان اینکه در مسئله جمعیت نیازمند مجاهدت هستیم، گفت: از طرفی فرهنگ رسوب کرده و نادرستی در زمینه مسئله جمعیت وجود دارد و از سوی دیگر برخی خطاهای راهبردی در گذشته در این حوزه اتفاق افتاده است. علاوه بر اینها ساختارهای معیوبی نیز داریم که در نتیجه آن ما امروز با شرایط سختی مواجه شده‌ایم و برای عبور از این مرحله باید کار ویژه و متفاوتی انجام دهیم و با کارهای عادی به نتیجه نخواهیم رسید. باید آرایش جهادی و عملیاتی بگیریم تا با عنایت الهی در این کار بزرگ نتیجه بگیریم.
امام جمعه موقت تهران افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی از سازمان‌های شریف کشور است و با توجه به جنس کار آن و خدمتی که ارائه می‌دهد می‌تواند در زمینه جمعیت و خانواده اقدامات ویژه و کارهای اساسی انجام دهد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه زنان و خانواده، گفت: پیام مقام رهبری برای کنگره زنان شهید که مسئله لشگر فرشتگان و الگوی سوم را مطرح می‌کنند، بسیار ارزشمند است و جا دارد که در زمینه فرمایشات معظم‌له در حوزه زنان و خانواده، کارهای پژوهشی بیشتری انجام شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبری با اینکه اندیشه غربی نگاهی تک بعدی و ابزاری به زن دارد، گفت: الگوی شرقی زنان را منزوی می‌کند و مدل غربی، زن را به متاع تبدیل می‌کند که هیچ‌یک از این دو الگو مورد پذیرش نیست و ما مسیر سومی را در پیش گرفته‌ایم که می‌تواند الگوی بشریت باشد و برای تحقق این الگو در درجه اول باید خودمان را باور کنیم و به فرهنگ اصیل خود تکیه کنیم. باید بر روی مبانی کار خود بایستیم و درباره ارزش‌های اصلی خود ملاحظه‌کار نباشیم.
وی با بیان اینکه فرهنگ غربی به حوزه زنان و خانواده آسیب جدی وارد کرده است که قابل جبران نیست، گفت: در غرب، حیا و عفت و خانواده از بین رفته است. در کشور ما نیز عملیاتی که ازچندی پیش با هدایت دشمنان در حال انجام است، برای تضعیف حیا است و تنها بحث ظاهر و حجاب مطرح نیست. موضوع در نهایت خانواده است و اگر خانواده از دست برود همه چیز از دست خواهد رفت و حیات طیبه و تمدن ما وابسته به خانواده است. ما باید در این نبرد رو در رو و مصاف با دشمن، با الگوی نه شرقی و نه غربی فعالیت کنیم.

کیوسک خبر 

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA