نمایش محتوای سبز

1401/11/9 - 08:53
امام جمعه خیرآباد:
دشمن در اتفاقات اخیر شکست‌های سنگینی از سپاه متحمل شد
امام جمعه خیرآباد گفت:دشمن در اتفاقات اخیر شکست های سنگینی از سپاه متحمل شد.

حجت‌الاسلام جعفر طزری امام جمعه خیرآباد با اشاره به تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی پارلمان اروپا، اظهار داشت: اتحادیه اروپا خصوصا آمریکا پس از تحمیل شکست‌های متعدد از سپاه پاسداران به ویژه برچیدن بساط داعش، به بهانه همکاری سپاه با حماس، حزب‌الله، لبنان، فلسطین و سوریه، نام سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد.

وی بیان کرد: اخیرا با توجه به اغتشاشاتی ‌که به وجود آمد و شکستی که دشمنان با وجود صرف هزینه‌های بسیار در این فتنه متحمل شدند، نام سپاه را اینطور در لیست تروریست قرار دادند.

امام جمعه خیرآباد افزود: پارلمان اروپا این موضوع را به تصویب رسانده و باید به امضا سران اروپا می‌رسید البته این کار را به درخواست منافقین و برای خوشایند آنان انجام دادند، اما حالا مردد هستند که این آن را امضا کنند یا خیر زیرا با امضا آن تبعاتی گریبانگیرشان می‌شود.

حجت الاسلام طزری عنوان کرد: گفت: یکی دو سال قبل هم آمریکایی‌ها بخشی از سپاه یعنی سپاه قدس را به واسطه شکست‌های متحمل شده در یمن، سوریه و لبنان در این لیست قرار دادند، اما حالا آن‌ها مردد هستند زیرا می‌دانند با امضای آن تبعات منفی گریبانگیرشان می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: البته آن‌ها می‌کوشند از این طریق جنگ روانی به راه انداخته و اینگونه تلقی کنند که تحریم‌های به وجود آمده به دلیل قرار گرفتن سپاه پاسداران در لیست تروریستی است، به این بهانه مثلا قیمت و ارز، دلار و طلا بالا رفته و مردم را دچار دوگانگی سپاه یا معیشت کنند والا اتفاق دیگری نیست.

امام جمعه خیرآباد ادامه داد: کاری که جمهوری اسلامی در قبال آن‌ها انجام می‌دهد و مجلس نیز با قاطعیت به آن جواب داد، این است که همه نیروهای متعلق به کشورهای اروپایی اگر در منطقه رویت شوند جمهوری اسلامی با آن‌ها مطابق تروریست عمل و به شدت برخورد خواهد کرد.

طزری بیان داشت: از سویی کشورهای مختلف اروپایی در منطقه غرب آسیا حضور دارند و از دست دادن نیروهایشان برای آن‌ها هزینه سنگینی تلقی می‌شود، بنابراین این اقدام عمدتا با محوریت بُعد روانی انجام شد تا یک کار عملی و آن هم به واسطه شکست‌های سنگینی بود که در مقابل سپاه و نیروی انتظامی متححمل شده بودند، بنابراین امروز به دنبال این هستند ‌که با این اقدام دل منافقین را به دست آورده و بتوانند آنان را در میدان نگه داشته و البته از لحاظ اقتصادی به جمهوری اسلامی ضربه بزنند.

منبع: تهران نیوز

کپی لینک کوتاه
Text to Identify Refresh CAPTCHA